Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fdsa

castle siege duminica

Recommended Posts

Posted

ideea de acolo a ramas in pom ? se face cald si frumos afara plus ca la echinoctiu se va muta automat la ora 20 , deci nu mai are rost sa ramana sambata seara

duminca 20-22 cum era inainte

Posted

si ce trebuie sa fac ca sa se raspunda aici de aproape o saptamana ? sa ma dau peste cap? in fara de varianta cu pm , am mai trimis mesaje la ija le citea si atat raspuns n-am mai vazut , s-au plans si altii de asta

nu stiu cum se poate intitula coordonator daca nu raspunde decat unde ii convine ?

o sa vina si gamenation cat de curand si va treziti voi la realitate

Posted

Ar trb sa sti ca orele nu se schimba chiar cum vor moderatori .... ora nu o sa se schimbe doar daca se va intalni o problema la server si se vor apuca iar sa lucreze la acesta .

Numai incerca sa dai de un moderator ca nu o sa iti raspunda mai nimeni si mai ales pe pm.

Dupa cum vezi doar oick e on si bineinteles ca face pe seful si ar fi bine sa il intrebi doar pe pm . Bine asta daca se oboseste sa raspunda . 

Totusi cred ca ora 20   e cam tarziu .

Posted

Chiar nu s-a putut lua in considerare chestia asta pana acum ? Vreti jucatori la cs? Mutati ziua de siege pentru ca e total inacceptabil sambata seara.

Posted

E o ideea buna mutarea Castle Siege-lui din ziua de Sambata(20:00-22:00) in Duminica seara(20:00-22:00) 

Sunt multi care nu pot ajunge...din diferite motive...Duminica e sfarsit de saptamana cand mai toat alumea e acasa...prin acest lucru speram la un numar mai mare de jucatori la Castle Siege. :)

Posted

E o ideea buna mutarea Castle Siege-lui din ziua de Sambata(20:00-22:00) in Duminica seara(20:00-22:00) 

Sunt multi care nu pot ajunge...din diferite motive...Duminica e sfarsit de saptamana cand mai toat alumea e acasa...prin acest lucru speram la un numar mai mare de jucatori la Castle Siege. nicesmile.gif

sa ramana sambata seara..daca pe adicted jucati aku toti si aku akolo e sambata..dc nu faceti akolo sa se mute dumnika..sa raman sambata..

Posted

oricat ar schimba ziua tot aia ar fii , sunt 50 de  playeri pe server 2 

Posted

oricat ar schimba ziua tot aia ar fii , sunt 50 de  playeri pe server 2 

Acum 6 luni era alta treaba , nu erau 50 insi.... Oricum n-a interesat pe nimeni vreodata sa schimbe ceva pentru jucatori , dupa cum se si vede in topicul asta oick a postat doar de warn si atat , interes zero pentru o idee buna.

Posted

Ideea e in regula. Sau sa fie data variabila...De exemplu in saptamanile cu nr. impar din an sa fie Sambata si in cele pare Duminica. In fine...jucatori sa fie sa tina CS-ul

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...