Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bulin

[Sugestie]Alin_Nasser

Recommended Posts

Salut !

 

 

1.Propun ca si /gov sa se vada tot din masina.Este un comunicat al politiei pe care il ascultam la radio totusi.Pot folosi si forumul daca au ceva de anuntat.

 

2.Propun crearea unui sistem de mute pentru canalul newbie, astfel prin comanda /muten player sa se restrictioneze accesul la /n pentru 5 minute sau pana ce intra un admin sa ii redea accesul.La aceasta comanda sa aibe acces si helperii (liderii) deoarece se mai intampla sa nu fie nimeni din staff pe server si jucatorii sa faca freechat . -> Se pot evita foarte simplu situatiile de acest gen : http://imageshack.us/photo/my-images/18/samp077gq.png/ | http://imageshack.us/photo/my-images/39/samp078mi.png/ | http://imageshack.us/photo/my-images/266/samp079g.png/ ...

 

3.Propun ca la fiecare cos de gunoi jucatorii sa aibe posibilitatea sa caute sticle pe care sa le vanda la groapa de gunoi contra unei sume de bani.De asemenea sa se adauge un pickup si un 3dtext la fiecare cos de gunoi in care se pot cauta sticle si unul in locul unde le poti vinde.Dar sa nu gasesti doar o singura sticla, sa fie ceva aleator, sa poti gasi mai multe sticle.Ca pret pentru o singura sticla propun 3$...

 

4.Propun infiintarea unui loc de munca la cimitirul Los Santos.Astfel groparii sa aibe diferite sarcini pe grade de dificultate si cu remuneratie diferita date de catre  preot.

 

 

Pentru inceput li se va da o lopata pentru a sapa morminte.Cand a luat lopata sa se creeze checkpoint-uri la cateva gropi si un timer de 30 secunde pentru saparea fiecarei gropi.Dupa terminarea misiunii sa se intoarca la preot si sa isi ia banii si o noua sarcina.

A doua sarcina ar fi infrumusetarea mormintelor cu flori.Sa primeasca flori si sa se creeze un checkpoint la fiecare mormant cu un timer de 10 secunde pentru fiecare.Dupa ce a terminat de pus florile la toate mormintele sa se intoarca la preot si sa ia banii.

A treia sarcina sa faca curat si tot pe baza de checkpoint etc.

A patra sarcina sa fie masini si sa care mortii sau sa se duca la diverse case de pe vinewood si sa imbalsameze, tot pe baza de checkpoint si timer apoi la sfarsit sa se intoarca la preot si sa ia leafa . Misiunile sa le repete o data pe ora dupa ce au terminat toate sarcinile date de preot.

 

Din punctul meu de vedere ar fi un job dinamic, unic si atractiv.Ar fi frumos ca toate joburile sa se bazeze pe siteme unic gandite, astfel nu intervine monotonia.

Link to comment

1. Deocamdata nici celelate tipuri de anunturi nu sunt vizibile doar in masina ci si ca pieton. Este discutabil, putem spune ca in zona LSPD, ASGH, Tow sau alte institutii sau locatii importante au amplasate statii radio pe strada si transmit stiri astfel poti auzi diferite anunturi. Depinde cum se va decide.

 

2. PRO 

 

3. 4. Sunt de acord cu infiintarea oricarui job atat timp cat nu vor reprezenta o prioritate pentru admini. Oricum nu stiu cine ar strange sticle pentru 3$ cand primesti 100-150$ payday...

 

# Propun sa nu mai fie necesar sa argumentezi cand spui PRO decat daca aduci adaugiri. Cand spui CONTRA e clar ca trebuie sa spui de ce dar daca esti PRO esti pentru ca ai fost convins de adaugirile aduse de cel care a propus sugestia

Link to comment

@Juliano17 Celelalte tipuri de anunturi sunt disponibile doar din masina nu esti tu la curent cu update-urile.. /ad si /news sunt vizibile doar din masina .

Cat despre opinia ta legata de sticle, asta este ceva ce poti face fara job asa bonus banii ar putea sa fie dati in mana direct..

Link to comment

@Juliano17 Celelalte tipuri de anunturi sunt disponibile doar din masina nu esti tu la curent cu update-urile.. /ad si /news sunt vizibile doar din masina .

Cat despre opinia ta legata de sticle, asta este ceva ce poti face fara job asa bonus banii ar putea sa fie dati in mana direct..

A fost interviu la News cu Grigori Ivanov si eram afara din masina si totusi vedeam conversatia. 

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...