Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Draco

[Sugestii] Thom_Lane - Comenzi PD

Recommended Posts

1) Sa se adauge o comanda /toa pentru a putea scoate armura.

2) Sa se adauge la comanda /trunk parametrul frisk doar pentru politisti pentru a putea controla portbagajul unei masini.

3) In garaj LSPD sa se adauge o benzinarie, iar masinile de PD sa fie alimentate pe banii primariei. ( Aici pot face eu mapa)

4) Sa se adauge comanda /tazer, iar cel care e lovit sa cada in anim crack si sa ramana 5-6 secunde jos.

5) Adaugarea unui service pentru masini la care poate avea acces toata lumea, dar masinile de PD sa fie reparate gratuit.

6) Sa fie creata o comanda /allowsell prin care un politist de la departamentul rutier sa dea aprobare pentru vanzarea unei masini. Eu consider ca e mult mai RP asa, iar jucatorii nu vor mai lua toate radarele deoarece in momentul in care cer aprobare, numarul masinii va fi verificat, iar radarele vor fi platite.

7) Adaugarea unei comenzi /window pentru a deschide geamul masinii in care te afli.

8 ) Adaugarea comenzii /accent.

Link to comment

Salut.

 

S-au adăugat comenzile /toa, /trunk frisk, /windows. Maşinile de poliţie le puteţi alimenta în orice benzinărie, ia bani din seiful primăriei. Se va face şi comanda /tazer, şi service-ul, în curând. Cât despre /allowsell, radarele le vei putea verifica în primărie, şi plăti. Înainte să cumperi o maşina, mergi singur şi verifici pe baza numărului de inmatriculare.

 

:closed:

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...