Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gabriel P.

Nemulţumirile jucătorilor.

Recommended Posts

Posted

Daca tot dai din gura tu , sustine tu serverul ! serverul la momentul actual este 0/100 . Unde este sustinerea ta ? :(

Dau din gura ca mor cand va vad vorbind numai prostii! Vreti functii,vreti playeri,vreti bani,vreti de toate? Unde este sustinerea voastra?? Mai si veniti si spune-ti de alte comunitati care nu se vor ridica niciodata la nivelul acesteia,a LinkManiei! Si cu asta am incheiat!

PS: Eu cred ca sunt destul de activ in limita posibilitatilor mele si ajut cu ce pot prin sugestii,propuneri,idei pentru dezvoltarea acestui server,nu stau cu mana in san si astept sa cada din cer serverul gata facut,cu toate asteptarile mele,fara buguri sau mai stiu eu ce! Oriunde exista buguri si probleme!

Posted

LinkMania este o comunitate mare dar serverul de SA:MP RolePLay nu prea.. Eu sustin cu tot ce pot serverul dar nu pot face RP singur pe server.

Posted

Buna seara!!

Ma oameni bun daca va certati si va scoateti ochii atata unde credeti ca ajungeti,in loc sa va certati puneti dracu mana si jucativa alte jocuri daca nu vreti sa intrati pe serverul asta,nimeni nu va tine cu forta aici,sau pe acceasta comunitate.

Accest server a revenit dupa 1 an si ceva aproape 2,cum vreti sa il repopulam cu certuri si nemultumiri la adresa staff-ului.

Staff-ul accesta a facut tot ce a putut pentru a redeschide serverul asa ca,ganditiva bine si terminati cu copilarismul asta.

Posted

Hai sa punem si noi punct la toate certurile si toate sicanilile astea si sa trecem pe server sa ne facem treaba fiecare in felul lui.

Posted

Daca tot dai din gura tu , sustine tu serverul ! serverul la momentul actual este 0/100 . Unde este sustinerea ta ? :(

Dau din gura ca mor cand va vad vorbind numai prostii! Vreti functii,vreti playeri,vreti bani,vreti de toate? Unde este sustinerea voastra?? Mai si veniti si spune-ti de alte comunitati care nu se vor ridica niciodata la nivelul acesteia,a LinkManiei! Si cu asta am incheiat!

PS: Eu cred ca sunt destul de activ in limita posibilitatilor mele si ajut cu ce pot prin sugestii,propuneri,idei pentru dezvoltarea acestui server,nu stau cu mana in san si astept sa cada din cer serverul gata facut,cu toate asteptarile mele,fara buguri sau mai stiu eu ce! Oriunde exista buguri si probleme!

LinkMania a fost o comunitate mare, am avut primul loc în România şi locul 6 sau 7 în lume la categoria SA-MP, acum 1 an şi cateva luni. Acum, după ce au plecat toţi player-ii vechi, mai ales în domeniul RolePlay, comunitatea s-a dus pe apa sâmbetei.

Posted

Eu unul spun, sa nu mai postam aici , deoarece suntem o mana de oameni  , un pumn plin de pufuleti , si nu are rost sa ne certam intre noi .

Acest topic a fost deschis cu un scop, deci haideti sa nu il facem discutii libere .

Ora 20:37 -> 4 online ...

Posted

Mai terminati cu cealalta comunitate, aia sunt in pom cu RP-ul !!! Am intrat si eu sa vad despre ce e vorba, cum e sv, cum sunt playerii, etc. Am dat peste 2-3 jucatori care au jucat pe LMRP V7 si mi-au spus clar ca nu se compara cu LMRP. E plin sv de playeri care fac non-rp, membrii TCC care imping masinile in drum si apoi le ridica, si voi aberati ca RP-ul a evoluat? Chestia asta nu se mai intampla pe LMRP din 2009, de cand eram eu TCC, asa ca lasati basinile astea cu cealalta comunitate are aia si aia si aia, dar defapt nu are nimic!

LMRP ramane LMRP pentru diversitatea de joburi, factiuni, EVENTURI, si la eventuri ma refer la curs (IC si OOC), Nascar, trivia, find me, toti au uitat cum se umplea sv cand era un event ! Cealalta comunitate nu are asa ceva pentru ca nu e LMRP !!! O sa incerc sa fac eu eventuri in fiecare zi, sper sa am si sprijinul adminilor!

Acum toti playerii alearga de la un job la altu ca sa stranga niste bani sa-si ia o masina, ca sa nu mai alerge ca nebunu de colo colo, daia nu se face RP !!! Dar asta se va rezolva, curand !

Aici sunt total de acord cu tine, dar: In primul rand în opinia mea, serverul nu este atrăgător din mai multe aspecte. Este prea simplu ,asa zisul "design" nu este bine realizat, iar mapping-ul e prea putin, realizat in graba. Nu stiu daca toti sunt de acord cu mine, dar mie nu-mi creează starea ce o dădea LMRP v7, din contra îmi da o stare monotona. Înainte parca totul era de preț, țineai la un lucru oarecum ca și în viata reala. Nu vreau sa fac reclama, dar am impresia ca sunt pe acel mod care a fost luat de pe net, *** Roleplay mai exact, si apoi numit in *******, un mod jalnic plin de lucruri banale și specifice modului GF.

Ai foarte mare dreaptate.

Posted

Bună seara.

Am citit replicile voastre, şi o să vă răspund în mare: vă plângeţi că gamemode-ul e monoton. Sincer eu nu văd asta, comparând cu v7-ul, acesta are mult mai multe beneficii. În plus, nu am închis secţiunea sugestii, şi nu cred că nu am ţinut cont de părerile venite din partea voastră. Cât despre mapping, nu cred că dacă aş fi făcut serverul ca o junglă, ar creşte inactivitatea voastră.

Mă contrazic, ţinând cont de ce am spus mai sus, dar nu ştiu la care parte a v7 vă referiţi. Vă e dor de /scoatecheie, /cheieincontact sau ce comenzi mai erau? Se poate rezolva şi asta, dacă credeţi că e prea simplu gamemode-ul.

Nu contează cum arată serverul, ci contează dacă vă oferă posibilitatea de a face RP sau nu.

@GRANT: Reclama se pedepseşte cu disable permanent, dar m-am rezumat doar la editarea postului tău. Ai grijă pe viitor.

Posted

Vai vai Aki, habar n-ai decand astept un topic ca acesta, ma gandeam sa creez unul, dar poate se lasa cu doliu(suspend) asa ca m-am retras de pe server asteptand un subiect de genul. In primul rand, pauza de 15 minute la joburi, la unele dintre ele este o prostie, nu spun ca nu este buna la alte joburi, dar gandeste-te putin, ca trucker, pe traseul Ocean Docks(LS) Easter Bay Chemicals(SF) faci undeva la 10 minute pe tura sa zicem, pentru care primesti 150$-200$(din spusele tale, cum ca s-a modificat sistemul).

Propun sa scoateti aceasta limita la trucker, la fermier de exemplu nu, se ajunge pana la 2-3k pe payday, ca fermier, cu tractorul, dar la camionagiu chiar nu ii vad rostul, poti scoate maxim 500-600$ pe payday, si asta daca te misti repede, desi nu cred...undeva la 4-500 maxim.

O alta problema de a mea, este cu factiunile oficiale predefinite. Am facut o sugestie ca ele sa fie eliminate, insa mereu am primit raspunsul "Poti sa iti deschizi si singur, iar daca se ridica la standardele x, vei primi slot oficial." , bun, dar de ce sa muncesc eu si altii sa primeasca lider pe ochi frumosi? va spun eu pe server momentan este o harababura, atmosfera de godfather, un exemplu ar fi "Faction Log". Seriously?

O alta problema o am cu sistemul factiunilor(din cele ilegale, predefinite) am inteles de la Akiro ca una se ocupa cu tunning, una cu droguri si una cu arme. Serios? tampenie mai mare ca asta nu am vazut niciodata pe nici un server. Spre exemplu ICly, temutul gang hispanic Los Aztecas, nu au posibilitatea de a isi procura droguri, sau arme singuri? atunci cum isi apara teritoriul, in realitate de exemplu?

O alta problema o am cu functia de lider detinuta de Albano, mai exact lider la Los Aztecas. Daca vede ca stii sa arunci un /me la brambureala in timp ce repari o masina, sau cel putin te prefaci, esti acceptat si primesti /invite instant, cica pe post de mecanic, dar tu ai acces la toate chestiile din factiune. Problema este ca indiferent daca esti albanez, roman, german, niggar sau alb, tot intri in factiune, nu intereseaza pe nimeni ce faci si ce nu faci.

Albano nu mi-o lua in nume de rau dar pe Lands esti mare, dar aici nu faci bine ceea ce faci, de aceea as dori un nou lider la LA si o alta metoda de recrutare; totodata propun ca spawnul LA sa fie mutat in El Corona, practic musuroiul mexicanilor, iar in Willow, garajul de tunning sa fie controlat de catre cei din TCC, sau eventual sa se faca o factiune de tunning, un atelier ceva.

Nu imi convine LSPD-ul, este o totala brambureala in departamentul respectiv, membrii sunt invitati pe doua vorbe in game, ei fiind banane la capitolul RP dar si cu LSPD-ul in sine. Un exemplu este momentul in care am fost tras pe dreapta, am coborat din masina, luand-o la fuga, neavand o arma sau vreo arma alba in mana, ei au tras toti cu pistoalele dupa mine in loc sa foloseasca tazer, fiind bagat direct in DT. Nu exista absolut nici un regulament, cod penal si alte lucruri de genul, o harababura totala, fostii lideri sau admini banuiesc fiind pusi in pozitia de lider a factiunilor doar asa, ca vai domnule au fost si inainte. Pe toate serverele RP pe care am calcat vreodata, evident nu doar romanesti, intrarea in PD se facea printr-o cerere pe forum, cerere care continea parte IC si OOC, cerere care un individ responsabil cu recrutarile ti-o accepta/respingea; in cazul in care erai acceptat, aveai dreptul de a participa la o academie de politie, unde toti cei acceptati sunt intruiti de catre lider atat IC, cat si OOC, pe un server de TS(nu avem banuiesc).

Iar in legatura cu lipsa playerilor si a sistemului AFK, un server de RP, mai ales in Romania necesita munca si rabdare, am fost chiar si 35 daca nu ma insel, ceea ce este mai mult decat bine, nu trebuie sa ne asteptam la 100/100, nu suntem lsrp, deabia ne-am deschis.

Cam atat am avut de spus, rezolvati sugestiile de mai sus daca, considerati ca am dreptate, si numarul jucatorilor va creste.

@ GRANT : Nu te tine nimeni cu forta aici, mergi acolo la asa zisul v8 si distrati-va impreuna cu admini competenti.

Posted

Salut.

Topicurile cu log-urile facţiunilor au fost arhivate. Facţiunile pre-definite au fost scoase, 2 dintre ele. Vreau să aduc în discuţie subiectul transporturilor: dacă un gang are posibilitatea de a lua droguri/materiale, atunci celelalte facţiuni ce aduc în plus? Astfel împărţeam sarcinile tuturor facţiunilor, să existe activitate din toate colţurile. Aştept sugestii referitoare la acest sistem, momentan mi-aţi pus un semn de întrebare, şi dacă aduceţi un sistem covenabil, îl voi schimba.

O seară bună.

Posted

O idee ar fi urmatoarea.

Liderii factiunilor oficiale, sa aibe la dispozitie o comanda care ii ofera permisiunea unei anumite persoane de a isi lua jobul de dealer de arme. Acesta face rost de materiale, dupa care le transforma in arme. Iar referitor la ce ai spus tu, ce conteaza daca toate factiunile predefinite sunt la fel? gandeste-te putin, am mai spus si mai sus, daca icly cei din LA doresc sa isi procure arme, crezi ca nu au posibilitatea? nu au destule conexiuni? eu cred ca au.

Iar in legatura cu factiunea LA, jobul de trucker si LSPD nu ai spus nimic, ramane asa? :|

Posted

Nu stiu Albano, ti-am zis a fost doar o parere, nu vreau sa supar pe nimeni, doar ca asa mi se parea mai okay, Surenos in realitate nu sunt chiar asa buni samariteni, oferind locuri de munca tuturor, jidani, spanioli, afro americani, la propriul atelier, controlat prin cine stie ce mijloace.

Eu mi-am spus punctul de vedere, daca doriti sa activati in asa fel incat sa fie atmosfera de pe fostul LM, sper ca o sa trecem de 50 de jucatori, candva.

Guest NightWishMaster
Posted

Asta se poate rezolva usor, se pot adauga multe chestii, joburi, factiuni etc. Daca se pastra vechea baza de date de pe V7, altfel stateau lucrurile, aveai ceva acolo, acum trebuie sa o iei de la 0, la multi nu le convine asta, joaca in alta parte, au strans ceva acolo, acum sa vina aici si iar sa o ia de la 0? E aiurea ... Dar cum baza de date de pe V7 nu mai e, trebuie sa facem sv placut, sa avem activitate, si asta se va rezolva, cu rabdare ... Aveti si voi putina rabdare

Ba mai e. 

Posted

Este, degeaba.

Noi am deschis acest server in speranta de a forma o comunitate puternica Roleplay, curand asta se va intampla.

Credeam ca va voi gasi mai mult pe la sugestii in loc sa deschideti subiecte despre ce a fost si de ce nu e asa, vrei sa fie asa?  Spune-ne cum vrei sa fie, scrie pe pagina de sugestii.

Asta este nemultumirea voastra? ati plans cat timp dupa modul v8 si nici macar v7 nu mai era deschis, se destramase totul si se dusese totul pe rapa, se stia de mult asta dar tot vi s-a spus... venim cu v8.

Noi nu suntem in posesia acelui mod, ceea ce nu este un impediment, avem avantajul de a avansa in orice si nu exista un obstacol in progresul nostru.

Am intrat de curiozitate pe server, pe cel actual RP, desigur poate nu exista o activitate RP crescuta pentru ca multi sunt inca la inceput, inca invatam ce este Roleplay-ul, mi-am adus aminte de cand am intrat prima data pe LMRP, m-am intrebat.. na, amu',.... da, asta cu ce se mananca? Am vazut in mare parte care este treaba dar nu m-a atras mult acest mod de a juca GTA, acum, recent am fost martor la o actiune roleplay, m-a atras mult ca observator, este o placere urmaresti o actiune RP, asa, usor usor poti invata. O foarte buna oportunitate pentru cei care vor sa dea o mana, sa ajute,..puteti sa explicati, poate omul chiar intelege, daca da semne ca poate ar fi doar in trecere nu este nevoie sa va bateti capul, sunteti clari ca oameni care distrug event-uri si tot felul de oameni care fac NON RP pot fi si la 4 jucatori si la 100 de jucatori.

De un lucru sunt sigura, nimeni nu s-a nascut invatat. Accepti prima cazatura cand esti copil si iti dai seama ca poate "buba" nu este asa de mare si un planset asa de puternic nu este necesar, accepti primul 4 la scoala dar nu te dai batut caci stii ca nu se va transforma in 10 decat daca perseverezi si iti indrepti atentia spre ceea ce doresti sa indeplinesti.

Noi am dorit sa aducem un server de Roleplay celor care joaca acest mod, hard, medium sau easy cum o fi el, chiar, sincer, nu aveti decat sa incepeti sa il construiti dupa cum ati dori voi dar in acest proces trebuie cu totii sa avem rabdare. Mie, spre exemplu, pentru a putea face o sugestie calumea cred ca mi-ar lua cel putin 1 luna, 2. Daca timpul imi permite sa activez, ma veti vedea si pe mine la sectiunea sugestii. :)

Poate nu e v8. Dupa mine, ... sa il facem V ++

... poate asa nu vor mai exista discutii.

"Paduri ce-ar fi putut sa fie...                                                                                                                                                                                                                    ...si niciodata nu vor fi"

Noapte buna.

Posted

Este, degeaba.

Noi am deschis acest server in speranta de a forma o comunitate puternica Roleplay, curand asta se va intampla.

Credeam ca va voi gasi mai mult pe la sugestii in loc sa deschideti subiecte despre ce a fost si de ce nu e asa, vrei sa fie asa?  Spune-ne cum vrei sa fie, scrie pe pagina de sugestii.

Asta este nemultumirea voastra? ati plans cat timp dupa modul v8 si nici macar v7 nu mai era deschis, se destramase totul si se dusese totul pe rapa, se stia de mult asta dar tot vi s-a spus... venim cu v8.

Noi nu suntem in posesia acelui mod, ceea ce nu este un impediment, avem avantajul de a avansa in orice si nu exista un obstacol in progresul nostru.

Am intrat de curiozitate pe server, pe cel actual RP, desigur poate nu exista o activitate RP crescuta pentru ca multi sunt inca la inceput, inca invatam ce este Roleplay-ul, mi-am adus aminte de cand am intrat prima data pe LMRP, m-am intrebat.. na, amu',.... da, asta cu ce se mananca? Am vazut in mare parte care este treaba dar nu m-a atras mult acest mod de a juca GTA, acum, recent am fost martor la o actiune roleplay, m-a atras mult ca observator, este o placere urmaresti o actiune RP, asa, usor usor poti invata. O foarte buna oportunitate pentru cei care vor sa dea o mana, sa ajute,..puteti sa explicati, poate omul chiar intelege, daca da semne ca poate ar fi doar in trecere nu este nevoie sa va bateti capul, sunteti clari ca oameni care distrug event-uri si tot felul de oameni care fac NON RP pot fi si la 4 jucatori si la 100 de jucatori.

De un lucru sunt sigura, nimeni nu s-a nascut invatat. Accepti prima cazatura cand esti copil si iti dai seama ca poate "buba" nu este asa de mare si un planset asa de puternic nu este necesar, accepti primul 4 la scoala dar nu te dai batut caci stii ca nu se va transforma in 10 decat daca perseverezi si iti indrepti atentia spre ceea ce doresti sa indeplinesti.

Noi am dorit sa aducem un server de Roleplay celor care joaca acest mod, hard, medium sau easy cum o fi el, chiar, sincer, nu aveti decat sa incepeti sa il construiti dupa cum ati dori voi dar in acest proces trebuie cu totii sa avem rabdare. Mie, spre exemplu, pentru a putea face o sugestie calumea cred ca mi-ar lua cel putin 1 luna, 2. Daca timpul imi permite sa activez, ma veti vedea si pe mine la sectiunea sugestii. :)

Poate nu e v8. Dupa mine, ... sa il facem V ++

... poate asa nu vor mai exista discutii.

"Paduri ce-ar fi putut sa fie...                                                                                                                                                                                                                    ...si niciodata nu vor fi"

Noapte buna.

"sigura"? :> nu stiam. :wub:

Ma rog, te asteptam pe server, o sa joc si eu din nou cand se vor rezolva unele lucruri, pana atunci mai fur o masina pe Lands.

Pun pariu daca baga vechea baza de date pe serverul asta toata lumea juca pentru ca stia ca avea ceva bani si era intr-o factiune.

Avantajul fiind? de ce as mai juca eu sau cei noi pe server?

Posted

Parca este server Hard-RolePlay,la inceput banati playerii fara nicio problema 5 zile pentru o greseala,acum de ce nu faceti nimic? Vincenzo Montana este la a 5a abatere de NON-RP si doar 30 de minute prison? Ganditi-va mai bine....

Posted

Vicenzo Montana ... am avut si eu probleme cu el si facea Refuz-RP.. Intra cu masina in mine sa imi zica nu stiu ce OOC. =]]

Silver Avicii , il injur putin in fata la PD si vad ca scoate Deagle-ul si trage in masina fara nici o problema baiatuu .. Mai este si Testers.

Multi altii.. intra in tine cu masina si nici Rp nu fac.

O sa ajunga serverul asta vai de mama lui , nu mai era cum era inainte LMRP. Imi e urat sa intru pe server , nu se face RolePlay deloc. Astia din PD sunt vai de capu lor..

Posted

Inca o mare nemultumire: Vicenzo Montana sta in fiecare seara AFK si nu pateste nimic, cred ca isi lasa caracterul sa innoate in larg si gata. El la ora 10 dimineata e online, la ora 15 cand revin de la scoala e online, seara inainte sa ma culc si eu e online...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...