Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pauliica1

Client no sound corupt

Recommended Posts

Posted

totul merge brici pai fac download la gta 5 si il instalz si merge ceas.....si jocu asta mu il deschid tot se misca bine....pana vad ceva sm mg elf cu mult agiliti pe ei ii vad ca se misca f incet in rest mobii si alea merg bine doar astia cu mult agiliti dau greu din maini

chiar nu mai stiu ce sa fac de 10 ori am reinstalat wingozu......si driverele le-am luat cu driver genius dupaia am facut update la wingoz.....chiar nu mai stiu ce sa fac

Posted

Ti-am explicat si in seara aia in joc. Aceiasi problema am avut-o si eu pana am trecut de la wind 7 la xp, acum vad ca nu imi mai face asa se misca chiar bine.

Posted

o ultima reinstalare...o sa fac cu xp si tot asa iau drivere cu driver genius,......sper sa mearga.....la laptopul meu pe site la hp nu are numa pt win 8 drivere

Posted

nush de ce am impresia ca e ceva bug.......restu jocului merge brici...doar cu charurile e problema........

deci nu e bug la agility ... daca ai avea si tu un caracter cu agility mult ai vedea calumea restu caracterelor.. eu sincer nu am nici o problema pe windows 7

Ce configuratie ai la PC/Laptop ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...