Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

D3@7h

Sugestie

Recommended Posts

Posted

Ei nu au ce face, cica aia de la rds trebuie sa se ocupe de problema floodului.

credca mai bine ti server in debara nu ar pica asa des :))

p.s : mereu pe linkmania cand se dadea flood , etc e vina rds-ului , daca ai securitate calumea mai ales ca e RDS nu iti pica nici dracu server-ul , iati securitate de la mediasat

Posted

Ei nu au ce face, cica aia de la rds trebuie sa se ocupe de problema floodului.

credca mai bine ti server in debara nu ar pica asa des :))

p.s : mereu pe linkmania cand se dadea flood , etc e vina rds-ului , daca ai securitate calumea mai ales ca e RDS nu iti pica nici dracu server-ul , iati securitate de la mediasat

Nu e adevarat .. in vara a fost si vina caldurii ca pica serverul :D

Posted

si voi chiar credeti gogosile alea? oricine cu capul mai pe umeri stie ca un datacenter are climatizare , mai ales ca vorbim de RCS-RDS nu de un server dintr-o garsioniera

e flood cat casa , cand dadea unu d/c in atlans la greu tot de la caldura era?

in rest aceeasi indiferenta nimic nou sub soare , de cand a plecat vdragosh nu s-a mai ocupat NIMENI la modul serios de mu

Posted

Ar trebui sa inveti sa percepi sarcasmul. Rahaturi de genu "era mai bine pe vremea lui ... (dragos, impuscatu, etc)" mi se par aberante. Pe vremea lui dragosh lumea nu stia atatea despre flood. Daca le ziceai acu 5 ani la astia de pe server de flood si hack, 50% cautau pe google sa vada ce inseamna asta... (acuma cauta cum se face, nu ce inseamna). Daca crezi ca te poti ocupa mai bine, eu zic sa iti depui CV-u.... te sustin :D

Posted

hai ca nu a trecut decat 1 an jumate de cand nu se mai ocupa vdragosh , nu pot sa zic ca era tot numai lapte si miere dar se vedea clar mai multa implicare din partea administratorului , atat pe forum cat si in joc ... ceea ce nu pot spune despre aind el sta si pune skinuri pe forum

iar legat de sarcasm , da un search astea au fost raspunsurile oferite de staff legat de flood , cica de la caldura si probleme de retea desi cred ca s-a prins toata lumea ca serverul este extrem de vulnerabil si pica de la orice flood provocat de vreun pusti plictisit

Posted

In loc sa va faceti numele sclipitoare pe forum mai bine ati lucra la serveru asta de 2 lei care e floodat la fiecare secunda.

Eu nu inteleg care este sugestia ta ? ati venit aici ptr +1 ? o sa rog un moderator sa dea T.C

Posted

Eu nu inteleg care este sugestia ta ? ati venit aici ptr +1 ? o sa rog un moderator sa dea T.C

daca nu ai treaba cu sectiunea asta  de ce te bagi ca musca aiurea? vezi-ti de ciorba ta si du-te nene lasa-ne in durerea noastra

tu esti ala care face +1 desteptule

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...