atti95 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 15. PK (Player Kill)- Primul avertisment: suspend minim 5 zile- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile- A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile- A saselea avertisment: suspend minim 98 de zileNu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat)Mai este necesar un screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului.Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden.PK in arena nu este pedepsit cer nefondata pt el asa cum am fost si eu...akuma sa fiim seriosi...nare poza in safezone cu numele jucatorului
Guest Parsivu Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 15. PK (Player Kill) - Primul avertisment: suspend minim 5 zile - Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile - Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile - A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile - A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat). Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat) Mai este necesar un screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului. Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden. PK in arena nu este pedepsit cer nefondata pt el asa cum am fost si eu...akuma sa fiim seriosi...nare poza in safezone cu numele jucatorului Poza cu numele in safe zone se incardeaza DOAR la PK SPOT , citeste regulamentul cu atentie .
cfv1000 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 15. PK (Player Kill)Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat)Mai este necesar un screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului.Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden. Poza cu numele in safe zone se incardeaza DOAR la PK SPOT , citeste regulamentul cu atentie . Parsivule, vad ca tu regulamentul il citesti tot printre randuri.. :) Sari peste partile irelevante. Oricum, nu se fac cereri pentru suspend de nefondata.. moderatorii decid cand un jucator merita nefondata, sau avertisment sau sa se treaca cu vederea. Warn up pt mine si parsivu, va rog :))
KooX Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Mai exista si punctul 12. : "12. KS la goldeni sau omorat jucator pentru BOK! - Primul avertisment: suspend minim 5 zile- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile- A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile- A saselea avertisment: suspend minim 98 de zileCel care a venit primul la golden castiga dreptul de primul venit (Print in care este singur cu goldenul). Primul venit isi pierde acest drept daca moare in timp ce se bate cu golden-ul. Se adauga pedepsele date de regula de PK pentru cei care il omoara pe primul venit (in timp ce se bate cu golden-ul sau pentru a fura BoK-ul).NU ajutati (nici daca vi s-a solicitat acest lucru) la omorarea goldenilor.In caz de reclamatie nu va functiona sub nici o forma scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul (BOK-ul)"!Un jucator (party) nu poate ataca doi sau mai multi goldeni simultan." La fel exista si sectiunea "Banati" : http://www.linkmania.ro/forum/555-bana%C5%A3i/ Suspend-ul a fost acordat corect.