Bobby Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 De cand si cu ce ocazie am primit 250 GMO puncte? sau este doar un bug? Azi am intrat si am vazut ca am puncte GMO.
Definitely not tsubyke Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Cum au venit asa s-au dus.Si-au activat si cei mici Seal of Ascension pentru un xp mai bun si au pierdut si seal si punctele primite pentru ca se da flood din 10 in 10 minute.
Alex86 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Pai ar veni 2 x 1 seal de o zi... dar sunt inutile pana nu se rezolva cu flood / probleme de retea , la cum tot pica lumea la cateva ore vine un lag si s-au dus naibii. Cel putin in momentul de fata sunt inutile , e o idee buna aplicata intr-un moment foarte prost.
Definitely not tsubyke Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Pai ar veni 2 x 1 seal de o zi... dar sunt inutile pana nu se rezolva cu flood / probleme de retea , la cum tot pica lumea la cateva ore vine un lag si s-au dus naibii. Cel putin in momentul de fata sunt inutile , e o idee buna aplicata intr-un moment foarte prost. Total de acord.
Bobby Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 cinsteste forumu mah si-ti va zice tot sry nu am vazut topicul deschis de ija,azi am intrat si din greseala am dat x,atunci am vazut :-?
FosaMax Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 =)) sry ca postez...dar asa am patit si eu ... am facut greseala (eu nestiind ce se intampla ca sunt nou) ... sa iau dinala de 24h (boss ce sa-i faic)..si dupa 5 minute a picat server-ul ..si am observat cu stupoare ca...nu`l mai am=))