Guest Cegherap Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 sa ajut si eu putin... http://www.imagebam.com/image/16f390233979940 si sa tinut de cuvant...intre orele 22:00 / 00:20
Guest Parsivu Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Eu zic sa stati cuminti cu ss-ul asta pt flood , asa s-a dat si pe Apocalyps si a fost o pura intamplare , rezolvati problema cu serverul si abia dupa puteti faceti pe moderatori severei ca din cauza voastra mai sunt 60 playeri . Da stiu warn , adevarul doare ,stiu.
nnbbb Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 se da flood de peste o saptamana in fiecare seara si azi la greu s-a dat dar vad ca pe cei dinstaff nu ii intereseaza a durat DOAR o luna sa faca server 2 , mai stam vreo 3 pentru flood dar pana atunci raman 10 insi sa va fie rusine , sa nu cumva sa veniti cu reply-uri destepte ca nuexista flood sau cacaturi din astea ca va faceti de ras , aceleasi persoane dau flood si nu luati nici o masura
Eagles Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Eu vreau dovada ca dau eu flood nu pe ochii frumosi sau pe vb
Guest Parsivu Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Eu vreau dovada ca dau eu flood nu pe ochii frumosi sau pe vb sa o crezi tu , eu cum am luat pe sm-ul lui Paul , Apocalyps ? Fi serios ... Comunitatea e in carje
Playboy Cigarette Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Eu stiu sigur ca Magnnum asta da flood ,...daaa...mi-a soptit aseara Scufita Rosie cand o treceam pragu :))
nnbbb Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 adineauri au dat iar cacatii aia flood chiar sunteti de paie ma refer la ija si aind
Eagles Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 adineauri au dat iar cacatii aia flood chiar sunteti de paie ma refer la ija si aind intrebarea mea e cum de esti mereu on cand ii flood ?? noaptea esti on ziua esti on de fiecare data cand ii flood esti in joc Asta da de banuit As fii curios sa stiu daca intri pe forum cu proxy sau pe ip tau real Pentru ca userul ii nou ai 15 16 posturi
Definitely not tsubyke Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Socant,Magnum e online si a inceput flood! Mai termina-te Florine odata ca ne-ai disperat , dute doamne iarta-ma si gasesti alta preocupare decat linkmania!
neinteresantul Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 nu intereseaza pe nimeni asa ca nu va mai stesati cu postat pe aici ,nici macar pe aind sa-l inchida de tot si ii cantam prohodul la server
Guest lastmuu Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Socant,Magnum e online si a inceput flood! Mai termina-te Florine odata ca ne-ai disperat , dute doamne iarta-ma si gasesti alta preocupare decat linkmania! nici nu eram on ?? si dai vina pe mine ?? vrei sa iau 99 spune tsu cauta vinovatul in alta partea cand sunt si ii flood va print sa vad si eu si multi alti daca pica svr spun ca ii vina mea si macar nus on cand ajung acasa de la munca vad si eu ca dau flood fara sa fiu la pc
fdsa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 nu raspunde nimeni aici si flood inca exista bataie de joc
Guest lastmuu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Un.raspuns.?. :) iar daca se dovedeste ca nu am fost eu cer nefondata
d3zaster Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Un.raspuns.?. :) iar daca se dovedeste ca nu am fost eu cer nefondata nu ma bag in acuzatii, ca nu e de competenta mea, dar te-ai exprimat gresit, si citez: ''iar daca se dovedeste ca nu am fost eu cer nefondata'' un om care nu a facut lucrul pt care este acuzat ar spune : cand se dovedeste ca nu am fost eu, cer nefondata. PS: Eu nu acuz pe nimeni, am constatat ceva doar!
neinteresantul Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 hai ca poate prin 2020 rezolvati si asta cu flood , se da iarasi in draci ca tot aveti la profil titlurile alea cu "oficial rcs rds" luati problema in mana si faceti ceva pentru comunitatea asta
neinteresantul Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 aseara inca o tura de flood + server2 epic fail trist