Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fdsa

Se da flood...

Recommended Posts

Posted

se da flood de peste o saptamana in fiecare seara si azi la greu s-a dat dar vad ca pe cei dinstaff nu ii intereseaza

a durat DOAR o luna sa faca server 2 , mai stam vreo 3 pentru flood dar pana atunci raman 10 insi

sa va fie rusine , sa nu cumva sa veniti cu reply-uri destepte ca nu exista flood sau cacaturi din astea ca va faceti de ras , aceleasi persoane dau flood si nu luati nici  o masura

Posted

ce aveti ma cu caldura? :)) acuma e frig si ingheata reteaua nu v ati prins? :)))

sunteti naivi daca tot o sa credeti ce scoate pe gura unu si altu. 

luati exemplu de la mine si multi altii si dati ctrl+a si delete la mu  :tiphat:

Posted

raspunde vreun admin aici???????????????????????????????

se da flood acu si dimineata , evident va doare in c*r

Buna,

Le-am adus la cunostinta aceste probleme, deocamdata nu este nici Ija4ok nici Odyzeuss on.

Cand vor reveni sunt sigura ca se vor ocupa de acest aspect.

Posted

raspunde vreun admin aici???????????????????????????????

se da flood acu si dimineata , evident va doare in c*r

Buna,

Le-am adus la cunostinta aceste probleme, deocamdata nu este nici Ija4ok nici Odyzeuss on.

Cand vor reveni sunt sigura ca se vor ocupa de acest aspect.

vai tuuuu, multumim ca le arati calea ce sa faca. Mai nou vad ca te crezi mod global. warn me, ca altceva nu stiti sa faceti. 

Posted

Abia m-am conectat pe server iar dupa 2 min de joc am picat ... imi pare rau de ce se intampla pe server insa am mare incredere in ija,ody,koox si sper k problemele sa se termine curand. O seara buna

Posted

Nu mai faceti atatea topicuri, raspunsul ar trebui sa fie clar de mult pentru toti: nu avem ce face.

Daca ma insel o sa deschida ija sau ody cu alt raspuns.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...