Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fdsa

Se da flood...

Recommended Posts

Posted

Jalnic a ajuns linkmania... aind e plecat in hawaii si niste fraieri il flooadeaza , de server 2 si celalalte probleme nu mai comentez. Sincer aveti de gand sa faceti ceva sau ne bagam toti picoarele si gata? Cu d/c la greu sigur nu mai sta nimeni sa fie batjocorit.

Posted

nu stiu la ce va mai zbateti atata. Nu va e clar ca va duce de nas de azi pe maine si tot asa? :)))

Cat de tn magnum sezi bland. Ai luat ban pe buna dreptate, si ce nu stiu eu e de ce inca nu ai 99 pe toate conturile

Posted
nu stiu la ce va mai zbateti atata. Nu va e clar ca va duce de nas de azi pe maine si tot asa? :)))

Cat de tn magnum sezi bland. Ai luat ban pe buna dreptate, si ce nu stiu eu e de ce inca nu ai 99 pe toate conturile

Este vreo dovada  ca dau eu flood?

Daca da posteaza aici dovada ca ma las de mu:)

Posted

Este vreo dovada  ca dau eu flood?

Daca da posteaza aici dovada ca ma las de mu:)

nu toti avem creieru tau de molusca dovada ca ai un cont cu 99. Eu unu nu mai joc de knd am facut full si a fost de ajuns sa intru aseara 10min sa vad cum amenintai pe careva si hop si flood.

Nimic nu e intamplator

Posted
Esti stramb rau nu am amenitat pe nimeni 

Si eu sunt aproape full cu sm 

oricum esti degeaba pe srv :))))

Minti pe forum sa iau eu ss un jucator care si la full joaca

Nu ca tine ca esti full gata cu linkul

Posted
probleme la retea nu e flood

Si eu asa am crezut,pana ce mi-am dat seama ca sunt prea multe coincidentele.Pe serv2 ultima data tot flood cred ca a fost si degeaba se repara,pt  ca ,,inteligentul ,,respectiv tot o sa dea flood.

Cand erau batai pt spoturi,foarte des cadea servul,cand avea o alyanta CS-ul in care era ,,inteligentul" cadea mereu serv2.

Nu am de gand sa acuz pe nimeni,dar cum ziceam coincidentele sunt prea mari.

Posted

eu spuneam asa:). Ca asta este replica lor si o sa fie in continuare

Ce flood ma sunteti nebuni?=)) probeleme la retea nu avem ce face pana nu revine aind din concediu:))

Posted

Inchideti Doamne iarta-ma serverul ca si asa e degeaba! A ajuns sub orice critica , playeri putini , server 2 nu merge , status nu merge , flood la greu in fiecare zi ( sau e de vina tot caldura ca in vara? ) .

Nu sunteti capabili sa va ocupati 1 ora pe saptamana sa mai dati cate un rr la server sau sa va interesati ce probleme sunt , ija ne-a dus cu vorba 1 luna de zile ca il asteptam pe aind,cand a aparut aind nu mai tine de aind , tine de rds dar cand colo aind nici nu stia de server2 ca e picat.Daca nu aveti credit sa va anuntati intre voi ce probleme sunt ziceti ca facem cheta...

PS: Q TAB ENTER!        @@@ Hai cu Warn ca la asta va descurcati cel mai bine !

Posted

eu spuneam asa:). Ca asta este replica lor si o sa fie in continuare

Ce flood ma sunteti nebuni? =)) probeleme la retea nu avem ce face pana nu revine aind din concediu:))

aind a revenit si de o saptamana pune skinuri pe forum , ca asta e urgenta acuma gandire rromaneasca

Inchideti Doamne iarta-ma serverul ca si asa e degeaba! A ajuns sub orice critica , playeri putini , server 2 nu merge , status nu merge , flood la greu in fiecare zi ( sau e de vina tot caldura ca in vara? ) .

Nu sunteti capabili sa va ocupati 1 ora pe saptamana sa mai dati cate un rr la server sau sa va interesati ce probleme sunt , ija ne-a dus cu vorba 1 luna de zile ca il asteptam pe aind,cand a aparut aind nu mai tine de aind , tine de rds dar cand colo aind nici nu stia de server2 ca e picat.Daca nu aveti credit sa va anuntati intre voi ce probleme sunt ziceti ca facem cheta...

PS: Q TAB ENTER!        @@@ Hai cu Warn ca la asta va descurcati cel mai bine !

ija de cand are adminu la aburit s-a priceput cel mai bine aicea nu enimic nou fix de cacat a ajuns linku aia dau flood si d/c la greu , cs nu iar pe admini ii doare in cur de 150 playeri in special pe domnu aind a luat functia cu japca si nu face nimic

mi-ar fi si rusine sa ma numesc admin la mu cand vezi atata indiferenta e trist

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...