Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Definitely not tsubyke

Maybe...

Recommended Posts

Posted

Dupa cum se stie , nu avem CS de 1 luna de zile(poate chiar mai bine) , am inteles ca nu tine de voi , nici macar de aind , ci de cei la RDS...

Dar daca tot nu este CS de atata timp si singura activitate a caracterelor full ( fiind foarte multe ) sunt invaziile si sprijinitul gardului prin lore,respectiv stancii in atlans.

Cu putin interes din partea voastra putem organiza pentru caracterele full , PK pe echipe / Protect the Queen .

Cred ca pe playeri puteti conta si ar fii destui care s-ar inscrie si ar "tine loc" de CS.

Echipele pot fii din acelasi guild sau guilde diferite,party format din 2 bk , sm , elf , dl , o anumita taxa de inscriere gen 5 bok de echipa si putin interes din partea voastra sa organizati eventul si poate nu v-ar mai critica lumea ca nu va dati interesul sa rezolvati problemele.La fel si in cazul celuilalt event , in caz ca se gaseste un GM sa aiba placerea sa ne organizeze si noua,am mai scapa de monotonia de pe server.

Posted

acum sincer,la halul in care a ajuns serverul cred ca si GM-ilor le e "scarba" sa intre pe char de GM deoarece toata lumea o sa-i dea 1332423432 PM-uri cu aceleasi intrebari la care ei nu au raspuns si nici o vina ca s-a ajuns unde s-a ajuns.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...