Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Konvict

Activare cont MU Linkmania !

Recommended Posts

Posted

nume cont: sika92

email : olteanu.eugenia@yahoo.com

multumesc !!

nu intru cu 2 conturi probabil apar 2, pentru ca joaca si fratemio si avem wireless .. habar nu am

Posted

nu ma cheama caesar :)) si nu stiu ce cerere de pe proxy am facut eu ma rog :)) am asteptat o gramada activarea, nu inteleg de ce nu primesc nu ma mai joc bafta :))

Posted

si nu se poate daca sunt activate mai multe conturi de pe ip-ul asta?? am wi-fi...si jucam mai multi de pe laptopul asta, + ca mai vin baietii cu avioanele lor si jucam cu totii conectati la wi-fi....

cont: SnoopDogg

mail: madnelu_08_xxx@yahoo.com

Posted

Salutare !

Am wireless , ip de norvegia verificati , vreau si eu sa joc activati-mi si mie contul va rog frumos !!

nume cont : sika92

email : olteanu.eugenia@yahoo.com

Posted

Rog si eu sa-mi activati contul meu: Nick GeorgeGL si email iubitel20k@gmail.com Va multumesc, o zi placuta!

pai am de mai multe luni unul cu nick nashulbk dar am uitat datele adika parola si nu mai stiu intrebarea si raspunsul si nu mi-a activat acel cont nimeni,de aceea am trimis cerere iar prin gmail ca am citit ca ajunge mai repede decat yahoo normal,de muta vreme astept sa joc si vad ca nu m-am ales cu nimik,ce bn era inainte faceam cont si in max 48 de ore ma apucam sa cresc ma refer cnd era 97d,totusi sper sa ma rezolvati intrun fel,pe nick georgegl k pe cel cu nashulbk nu mai stiu cum sa intru:( Va multumesc pentru intelegere:)

Posted

Salut,

Va rog sa-mi activati si mie contul.

Nume cont : Gramar

E-mail        : cristianclaudiu18@yahoo.com

Multumesc,

Claudiu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...