Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BlackAngel

Salut am o propunere

Recommended Posts

Salut propun sa mariti rata exp .

 

 

Presupun ca intrebati de ce ... hai sa va explic dc , pentru ca am jucat mu 7 ani si am chemat acum foarte multi prieteni in jur de 8 pe server au intrat si au spus ca este experienta prea mica si nu joaca pe server cu asa experienta . Hai sa zicem ca nu ne intresaza de ei ca ca comunitatea linkmania are playeri ei dar eu zic ca nar strica niste playeri in plus. Astazi  am intrat in party doar eu cu 1 persoana la gigas care ma crescut si mam culcat am lasat pc aprins in party si mam trezit peste 2 ore jumate si cand am venit de la pc am avut de la  level 308 am avut 315 in 2 ore jumate  , eu propun sa cresteti experienta am jucat pe un server cu 500% experienta si a fost perfect era aproape full tot timpu , eu nu cred ca strica niste playeri in plus zic eu , pe deasupra ca  toti cu care am fost in party spun ca e prea mica experienta , un mic detaliu de la level 390 pana la level 400 stai intre 12-15 ore fara nimeni in party . Cam atat am avut de spus decizia o luati voi staff-ul linkmania mu , joc de mult in comunitatea mu si samp si multe alte jocuri tot timpu am incercat sa fac o propunere cat mai buna pentru server , am postat bugurile de care dadeam imtamplator faceam poste si postam pe forum sa rezolve admini si asa mai departe  , unele au fost acceptate altele nu .

 

 

O zi buna !  :merci:

 

Sper sa fie o decizie pozitiva :*     :respekt: :hail: :thumbs-up: :good: :cool1: :drinks: :wav:

Link to comment
Share on other sites

de la level 390 pana la level 400 stai intre 12-15 ore fara nimeni in party

 

  1. aberezi.. stai apx 10 ore daca esti in pt cu cineva :)
  2. Experienta nu se va mari. E ok asa. Exista suficiente servere HighExp..
  3. Ai gresit sectiunea
Link to comment
Share on other sites

mane , asta este parerea ta , multi alti vor sa creasca admini exp pe sv asta si pe deasupra serverele alea cu HighExp nu is atat de faine ca linkmania mu ;) si de sectiune , se poate sterge topic-ul , imi cer si scuze nu am observat

 

 

si in plus la 500 rata dai 3 rr maxim 4 pe zi , dai un rr in jur de 3 ore , cu party in jur de 5 ore eu zic ca ar fi perfect multi isi doresc astea eu am fkt 5 levele in 2 ore jumate...

 

 

si vad ca tu esti de putin timp in comunitatea linkmania ai gradinita de gaming eu am cont de 2 ani pe forum pt ca am avut si inainte ca am jucat 5 ani samp pe linkmania si mi-am uitat fost-ul cont intr-o zi cand sa logat varumiu dep cont-u lui pe forum si milam uitat si a trabuit sa fac altul si de aia il am doar pe asta de 2 ani

Link to comment
Share on other sites

si vad ca tu esti de putin timp in comunitatea linkmania
GuneRME - Inscris la: 27 Aug 2010

Si asta nu e primul meu cont :)

 

Parerile o sa difere intotdeauna intr-o comunitate.. Unii vor exp mai mare, sunt care vor mai mica.. mie imi place asa cum e.. dar pana la urma urmei, administratorii au ultimul cuvant. :)

 

Topicuri de genul asta mai exista. NU esti primul care s-a gandit sa ceara marirea experientei pe server :)

S-a mai cerut si reset la baza de date, sau upgrade de versiune pentru serverul de MU!

Link to comment
Share on other sites

Nu este o idee buna pentru ca exista multe inconveniente (de ex: toti vor face full foarte repede si dupa o sa vezi doar spoturi goale, dispare spiritul de intrajutorare, lucru benefic pentru ca uneste o comunitate, oamenii vor sta doar afk pentru ca dureaza ff putin sa dai un rr daca e xp mare, nici oamenii care lasa peste noapte nu o sa mai vezi ,ceea ce va face serverul inactiv pe timp de noapte etc.).Situatia in care se afla serverul, la rata actuala de xp, stimuleaza oamenii sa stea on,pt ca automat in cele 3,5-5 zile in care da  un rr trebuie sa isi pazeasca si spotul.  Sper ca te-am convins de ce nu e bine, in treaba  asta ar fi un singur avantaj, util doar pentru cei care nu se apuca de joc de la inceputul data base-ului si anume  ca ii ajung repede pe ceilalti dn urma, dar daca cantarim bine argumentele, nu se prea merita sau nu se merita deloc.

Link to comment
Share on other sites

Salut,
 
Nu putem să modificăm exp rate-ul decât la un eventual reset al bazei de date, nu este corect față de cei care au jucat până acum pe alt xp.
În momentul în care se va hotărâ asta, ne putem gândii și la această posibilitate, până atunci orice discuție este inutilă.
 
Mulțumesc,
O seară plăcută!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...