Jump to content
Blackz32

Gala LinkMania - Castigatorii

Recommended Posts

A venit si timpul afisarii castigatorilor a Galei LinkMania, editia 2012. Acestia sunt :

 

Fotogenicul anului Dessire
Cinefilul anului forT
Omul muzicii Dessire
Rockerul anului [OzzY]
Rapperul anului SpeciiAL
Clubberul anului Alfredo
Sportivul virtual Juan
Profesorul IT al anului Blackz32
Omul cu telefoane _Alexandru_
Graficianul anului mortallx
Fotograful anului vudu
Fetita anului Angel
Asistentul anului  filtzeR
Moderatorul anului Random Hero 
Globalul anului Drops
Cel mai activ user al anului Eric 
Cel mai util user al anului aind
Cel mai popular user al anului IceMan
Cel mai inteligent user al anului The Wizard
Cel mai amuzant user al anului Paul
Bloggerul anului Random Hero 
Medicul anului Angel
Reporterul anului Andu
Webgamerul anului Fullspeed
 
Daca considerati ca ati avut mai mult sanse la o anumite nominalizare si nu sunteti printre castigatori, va rog sa verificati si sa-mi trimiteti un PM, e greu de tinut evidenta cu atatea voturi diversificate.
Pentru acordarea premiilor, va rog sa luati legatura cu super moderatorii sau administratorii.
 
 
 
Punem punct Galei LinkMania editia 2012, va multumesc tuturor care ati votat ( chiar daca mi-ati facut munca grea :D ) si sper sa ne revedem la Gala LinkMania 2013. Pana atunci, succes in ceea ce va propuneti, un an nou fericit si felicitari castigatorilor.
 
Edited by Blackz32
  • Upvote 15
Link to comment

Nu știu cât am meritat aceste privilegii, dar pentru mine este o onoare să văd că in ochii userilor de pe forumul LinkMania sunt bine văzută. Vă mulțumesc frumos pentru voturi. Fie ca noul an să ne aducă tuturor numai bucurii, fericire, împliniri și tot ce ne dorim (atât aici pe forum, cât și în viața reală).

Vă pup dulce și sper ca la anu să ne regăsim cu bine.

Felicitări tuturor câstigătoriilor (și nu numai).

 

Cu respect și mare drag. AnaMaria. :heart:  :lips:  :give_rose:

  • Upvote 12
Link to comment

În primul rând vreau să vă urez tuturor la mulți ani. Apoi, vreau să vă mulțumesc pentru voturile acordate. Nu mi-am ținut evidența voturilor, nu aveam de ce, așa că a fost o surpriză plăcută să mă văd câștigător nu la una, ci la două categorii. Mă bucur că am fost ales Moderatorul anului, cred că astfel au putut fi răsplătite eforturile pe care le-am făcut pentru secțiunea de jocuri.

 

Dar asta nu e tot. Faptul că am câștigat acest titlu îmi aduce și o mare responsabilitate, deoarece cel puțin până la următoarea gală trebuie să arăt că nu am câștigat degeaba. Astfel, voi încerca pe cât de mult posibil să mă implic în secțiunea pe care o moderez - sper doar să am și sprijinul vostru, pentru că fără utilizatori nu se poate face nimic. :)

 

Vă mulțumesc încă o dată. 

  • Upvote 8
Link to comment

Sal'tare.

 

Felicitări câștigătorilor (și mie :tongue:) și felicitări tuturor celor care au fost votați!

 

Mulțumesc frumos celor care m-au votat, este primul an când am plăcerea să primesc o astfel de „distincție“ (oricare ar fi ea) și mă simt onorat.

Este motivant, ca pe lângă plăcerea de a activa în comunitatea noastră, să primesc aprecierea voastră și sunt convins că așteptările sunt pe măsură. Dacă am reușit din 2006 și până acum să mă fac „remarcat“, acest lucru a fost posibil datorită nivelului comunității noastre (al tuturor celor care fac parte din ea), nivel impus de cei de dinaintea noastră...la care sperăm și noi, cu responsabilitatea de a-l păstra pentru mai departe.

Cred că „distincția“ acordată mie este de fapt a tuturor celor care cu care am interacționat, pentru că de unul singur nu reușeam asta...nu fără susținerea voastră. Acum, la această ediție, am fost desemnat eu...însă sunt convins că orice coleg din Rectorat ar fi meritat acest lucru, pentru că știu cât timp și energie alocă comunității noastre.

 

Singurul lucru care mă întristează...este faptul că nu am reușit să găsim tot timpul cele mai „eficiente căi de comunicare“, că nu am reușit să ne „împărțim“ doar bucuria de a activa pe LinkMania...dar, poate într-un viitor apropiat...le vom găsi.

Eu știu sigur că fiecare „are loc“ pe LinkMania.

 

Blackz32, îți mulțumesc frumos pentru că te-ai ocupat de Gală și le mulțumesc și tuturor colegilor care s-au implicat în secțiunea noastră internă.

 

Zilele acestea rezolvăm și cu premiile promise, dar...pentru că nu pot da câte un warn tuturor celor care nu au votat la această ediție ( :nanana: ), celor care au votat în acest thread - ,?do=embed' frameborder='0' data-embedContent> îmi asum responsabilitatea de a le scoate (în caz de au nevoie) câte un warn (1 point).

Dat fiind faptul că vor fi scoase la cerere, vă rog să îmi trimiteți un PM cu link către postarea voastră (din acest thread - ).

 

Vă mulțumesc frumos.

 

Cu stimă,

Io, Drops 

  • Upvote 14
Link to comment

La multi ani !

 

Multumesc tuturor pentru a 2-a sansa de a fi "Reporterul anului" . Multumesc colegilor mei pentru eforul depus de a organiza aceasta gala. Felicitari tuturor castigatorilor. 

 

Un an nou cat mai bun si mai frumos !

  • Upvote 11
Link to comment

In primul rand vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au votat, am ramas placut surprins; Apoi, as vrea sa-i multumesc lui Blackz32, pentru organizarea acestui concurs (asteptam urmatoarele editii :D)

 

Am facut niste userbar-uri pentru castigatori (nu-s cine stie ce.. dar m-am gandit sa le postez):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felicitari tuturor castigatorilor !

Edited by Paul
  • Upvote 14
Link to comment

Multumesc tuturor celor care m-au votat, sper sa nu va dezamagesc nici in acest an. Felicitari lui Blackz pentru organizare si multumesc tuturor care s-au sinchisit sa voteze la aceasta gala. Felicitari lui Paul pentru userbar-uri :D

 

Un an nou fericit!

Edited by Juan
  • Upvote 8
Link to comment

Sal'tare.

 

The Wizard, legat de MT, putem negocia puțin.

Ești de acord să fie așa: „Cel mai inteligent user al anului 2012“?

 

Legat de award, trebuie să-l prindem puțin liber pe domnu' aind, să ne ajute.

Dar, fac tot posibilul să aduc în atenția sa, pentru că trebuie să le acordăm la toți „câștigătorii“.

 

Cu stimă,

Io, Drops

  • Upvote 2
Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...