Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdrlaN

auto pick jw/macro bot DmT-

Recommended Posts

Posted

L-ai intrebat daca este afk ? Poate era on si apasa space ....de unde dovedesti tu ca are macro/bot ? Vii si filmezi 1 minut pe blat in care dispare 1 jwl si gata se da 60 pentru asta ? Hai sa fim seriosi asta e vanatoare ! Ma duc si filmez peste tot unde pica 1 jwl si dispare si gata ia 60 . Din cate imi amintesc se cerea pentru filmuletele de genu sa se intrebe de afk ...asa respectivu poate e on si face misto de tine si apasa incontinuu space....nu dovedesti in totalitate ca acela are macro/bot si pentru astfel de filmuletz nu se poate da 60 . Hai sa ne filmam toti intre noi dispare 1 jwl gata 60 . Asta e vanatoare meriti ss pe deplin cu ce faci tu !

Posted

Adrian,deja o strici cu astea...

DmT- la ora aia inca e pe mess sau se joaca cs , ala nu se culca peste noapte ca este randul lui sa stea on .

Ca fapt divers , cam asa arata si la mine inventory cand sunt pe mess si in joc si inevitabil apas 'space' : 

http://www.imagebam.com/image/29eb4b224479768

Si eu mai aveam 3 spatii goale in invetory si poate daca as fi fost la calculator si apasam space sa culeaga un jwl/sign , ma trezeam si eu postat fara sa am clicker activat in calculator.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...