Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

D3@7h

AdrIaN-BK Vanatoare

Recommended Posts

Posted

Regula suna cam asa:

21. Exploatarea regulilor (vanatoare)
Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.
Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile
- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile
- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile
Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Eu sunt de acord sa posteze unu, doi, trei. Dar:

http://postimage.org/image/u1j002bc1/

http://postimage.org/image/i46ne2jnr/

si asta este doar prima pagina. Cred ca ne este clar tuturor cate alte zeci de posturi mai are.

Nu cred ca el, reclamantul, a fost vatamat in vreun fel.

De aici : reiese clar ca vaneaza, din moment ce vine deghizat in tarcuri. Cred ca acelasi lucru il putem spune si aici:
 si in alte cateva zeci de topicuri facute de el.

Daca gresesc undeva astept sa fiu corectat. Specific ca nu folosesc elite, dar tipul asta de om incurajeaza la certuri. Este lipsa totala de fair play. Daca el spune ca nu a folosit Elite vreodata pe linkmania....nu stiu cine il poate crede.

Scriu destul cod in Visual pe laptopul asta. Asta inseamna ca apas space destul de des, deci apas si in joc automat. Sunt pasibil de suspend?

In concluzie. Cum faceti voi diferenta dintre afk cu autopick si afk care mai apasa si omu space la alte aplicatii pe pc/laptop? Btw am voie sa apas space in joc cat vreau eu? Macar creati o regula sa stim si noi.

Posted

Ai pus ceva care nu are nici o legatura ma copile :)) , in primu rand eu nu vanez, postez doar smecherii care folosesc pick up, a vana inseamna a muta pe cineva de pe un spot pe alt spot pentru a i se da suspend.Voi folositi un hack care nu e permis pe server.Daca era un admin pus pe aceiasi treaba ca si mine , i ziceati ca vaneaza? da cum admini nu au timpu necesar pentru asaceva, au considerat ca si playerii pot posta persoanele cu hack.Jucati voi normal fara hackuri si nu mai aveti cum sa luati suspenduri, ca doar nu vin si va mut pe alte spoturi ca sa faceti ks sau eu mai stiu ce :)) .Gandeste inainte sa scri ceva.

Posted 06 August 2011 - 21:14
Intra in vigoare de acum:

Pentru Macro/BoT pot posta si playerii.
Am scos din regulament : Urmand astfel sa fie anuntat un GM despre acel caracter ca foloseste un macrobot, postat doar de catre GM.

19. Macro/BOT
Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti.
Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute.
Urmand astfel sa fie anuntat un GM despre acel caracter ca foloseste un macrobot, postat doar de catre GM.
Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii.
Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff.

- Primul avertsiment: suspend 60 de zile
- Al doilea avertsiment: suspend 98 de zile

Exemplu: Se da suspend pentru: Meet Player, Pret exagerat la itemele de la store si alte mesaje generate de acest clicker.

Posted

Te rog, fa-ti un pic de timp si citeste tot topicul.

PS: Folosesc clickerul cu trenuletul, pe care il foloseam si pe 97d. Dar tu esti nesimtit, de aceea postez.

Posted

are dreptate death tu alta treaba decat sa te trezesti noapte de noapte si sa intrii intr-un joc plictisitor care si asa e aproape gol si sa vanezi lumea din pura placere e ceva lipsit de fair play... mi se rupe ca am luat 60 pe sm nu imi pasa de joc oricum

Posted

Mai adaug.

In aceasta plangere : nu este autopick. Si daca se poate asa pentru inimile noastre, verificati logurile sa vedeti ca l-a mutat pe DMT de unde era.

Posted

Ai pus ceva care nu are nici o legatura ma copile :)) , in primu rand eu nu vanez, postez doar smecherii care folosesc pick up, a vana inseamna a muta pe cineva de pe un spot pe alt spot pentru a i se da suspend.Voi folositi un hack care nu e permis pe server.Daca era un admin pus pe aceiasi treaba ca si mine , i ziceati ca vaneaza? da cum admini nu au timpu necesar pentru asaceva, au considerat ca si playerii pot posta persoanele cu hack.Jucati voi normal fara hackuri si nu mai aveti cum sa luati suspenduri, ca doar nu vin si va mut pe alte spoturi ca sa faceti ks sau eu mai stiu ce :)) .Gandeste inainte sa scri ceva.

Posted 06 August 2011 - 21:14

Intra in vigoare de acum:

Pentru Macro/BoT pot posta si playerii.

Am scos din regulament : Urmand astfel sa fie anuntat un GM despre acel caracter ca foloseste un macrobot, postat doar de catre GM.

19. Macro/BOT

Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti.

Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute.

Urmand astfel sa fie anuntat un GM despre acel caracter ca foloseste un macrobot, postat doar de catre GM.

Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii.

Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff.

- Primul avertsiment: suspend 60 de zile

- Al doilea avertsiment: suspend 98 de zile

Exemplu: Se da suspend pentru: Meet Player, Pret exagerat la itemele de la store si alte mesaje generate de acest clicker.

Si unde este urmatoarea regula adriane ?

Trebuie sa intrebi daca este afk acel suspect...astfel nu are nici o valoare filmuletzu .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...