Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest parsivu99

Speed Ingeras^BK

Recommended Posts

Guest parsivu99
Posted

pozele sunt facute imd.una dupa alta , era inghetat si a trecut in mare viteza pe langa mine , se vede ca printurile sunt facute la interval de o secunda , era si inghetat si avea viteza prea mare , cer suspendul acestui caracter m-am saturat sa tot nu prind nici un bok , am prins nick ca prin minune . http://www.imagebam.com/image/aa484e224190978     http://www.imagebam.com/image/975e49224190965 .

Sa numai spun ca la plangerea asta : nu aveti nevoie de log sa va dati seama ca a dat gt / alt+f4 / speed , este aceiasi persoana cu Ingeras^BK , luati masuri  .

Posted

vreau ss cei implicati cat despre plangere ma faci sa rad:))=)) ai auzit de bug vizual?u ma vezi inghetat dar eu nus defapt...logic ca fug mai rpd cu feniru decat ca tine pe jos...au auzit de poriunile verzi din noria care te dezgheata?cer nefondata nam nici un speed daca vreti putati da scan ce vreti k sunt curat..daca ar fi pana akolo si sa foloesc speed nu is asa prost sa merg cu bk full as merge cu un alt caracter nabilor..in fine nu am treaba scanati verifcati k nu am trb doar atat vreau sa ii dati ss pt acuzati false

Sa numai spun ca la plangerea asta : http://www.linkmania.../#entry6484603  nu aveti nevoie de log sa va dati seama ca a dat gt / alt+f4 / speed , este aceiasi persoana cu Ingeras^BK , luati masuri  .:))=))

:))=)) ce treaba am eu cu parsiu sau brontozaur verifcati ipurile..va rog frumos vreau sa ii dati ss pt acuzati nefondate acuzati false pe caractereu principal

Guest parsivu99
Posted

lasa moderatori sa-si faca treaba , in seamna ca confund . in fine stiu ca playeri Hentay nu vor lua 99 ca nu se da suspend intre prieteni , este regula voastra nr.1 , dar stiu ce folosesti si faza cu "Bug vizual" , lasa-ne , nu toti avem acelasi bug si mereu . Am facut plangerea asta sa demonstrez ca asa cum lu TsuTzi nu ati da ss pt low lvl in kalime ,arena ,etc. asa nu veti da nici pt speed , cu toata ca printurile sunt clare , app. admnii  , nu conduceti o tara sa fiti corupti ,tineti in frau in joc , atat , ma rog voi va faceti ca va faceti treaba , d-asta o sa se numeasca muHentai online tot d-asta pierdeti incontinuu playeri , pt ca unii moderatori sunt chiar incapabili . Da oick stiu ,permanent si pe asta , probabil tu te-ai simtit .

Guest oickpopovicii
Posted

Rog sa rezolve plangera un admin care nu e in ally Hentai dar sa imi dea scan sa ma verifice pt ca nu am ce ascunde

Marsh ma cu prezumtia ta de nevinoavatie , ca ai ceva bun ce nu iese in scan se vede clar in printuri cum dispari instant , se mai vad doar urmele de fenrir , nu este nevoie de scan sa-si dea seama ca folosesti speed ca sunt hack-uri care nu ies in scan si nici nu-ti schimba status , decat sa fi prea dobitoc sa nu-ti dai seama . toti suntem nebuni numai tu nu . Si las-o balta cu admin care nu e aly hentai ca toti va favorizeaza , crede ca sunteti usi de biserica , dar sunteti niste basini de jucatori , un nou coleg din guilda ta a ajuns admin si face razi cu [MG]Andrei in spate si peste spoturile cu Hentai  respectiv ruthless , sariti nici nu faceti razie si veniti sa faceti sa dregeti p-aici , nu exista scan pt.speed  isi da cu presupusul cum a facut si cu Ardee si daca nu avd ei filmare nu dau ca`s incompetenti sa inteleaga niste poze . da da  permanent si pe asta  . :-h

Posted

ma faci sa rad ma :))=)) pfaoi de viata mea :))=)) eu nuj sa instalez un windsos xp si o sti sa foloesc hackuri si prosti:)) pfaoi de viat mea...sunteti prosti rau

Posted

ma faci sa rad ma :)) :)) =)) eu nuj sa instalez un windsos xp si o sti sa foloesc hackuri si prosti:)) pfaoi de viat mea...sunteti prosti rau Limba si Literatura Limbii Romane!

si ink cv cu 2 poze vi si postezi speed:)) pune un film sau 100 de poze :)) orikum nu am nik:P Limba si Literatura Limbii Romane!

Mereu a scapat de plangeri ca astea!

Scuze pentru post... dar nu vad egalitatea.... pentru ca ar trebui sa fim egali; in schimb, unii dintre noi trebuie sa suporte toate greselile gramaticale, toate aberatiile... plus multe prostii..... Gen Eugen asta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...