Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ArianBeast

Reevaluare Alkaline

Recommended Posts

Guest ArianBeast

Buna seara. Nu 5 sau n zile sunt problema, regulamentu vad ca e bun doar ptr unii si se interpreteaza cum vor altii. Nu am raspuns in min. 5(adica 39, la cat a terminat el preluarea), am raspun la 40. Nu stiu ce a facut 1 min pe spot. Cand am revenit la pc, tocmai imi dadea pk la elfa si am raspuns de pe dl. :-?

 

http://www.imagebam.com/image/7fab8f223348901

 

Era bine daca sa nu inchideti asa repede plangerea si imi lasati dreptul la replica, numai deschideam acest topic. Daca ss-ul este corect, o sa raspund la preluari numai in min 5, sa vedeti atunci plangeri inutile. :))

 

Petrecere MAXIMA tututror. :music1:

 

18. Preluare spot


Modalitate preluare spot:
Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk(nu "on")+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute.
Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp pe normal chat.
Preluarea necesita 4 poze, in minute diferite, printul 1 fiind in minutul 0 si al treilea print in minutul 4, urmat de printul cu F4 ridicat in minutul 5 pentru a incheia preluarea.
Preluarea incepe din momentul cand ati adresat prima intrebare dar aceasta nu se va incheia cu o intrebare afisata de caracter in momentul printului F4.
Daca totusi dupa printul cu F4, persoana ce urmeaza a fi preluata, raspunde, nu se mai ia in considerare, chiar daca este minutul 5. Minim 1 poza trebuie facuta la coordonate diferite.
Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul.

Poza cu f4: In aceasta poza trebuie sa se vada toate intrebarile, daca se discuta mult pe chat trebuie sa faceti mai multe poze pentru a exista o legatura intre intrebari.

Exemplu:
minutul 00:00: x, afk? +print.(nu "on")
minutul 00:02/03: x, afk? +print.(nu "on")
minutul 00:04: x, afk? +print.(nu "on")
minutul 00:05: F4 +print.

 

..... etc
 

Link to comment
Share on other sites

Daca tot dai citate din regulament, de ce nu il respecti? 

Sa inteleg ca este vorba de aceasta plangere:

 

Explica-mi si mie unde vezi ca s-a gresit...

- minutul 34 : http://www.imagebam.com/image/b24b7f223272363

- minutul 36 : http://www.imagebam.com/image/3e1880223272587

- minutul 38 : http://www.imagebam.com/image/c821cc223272833

- poza cu F4 (minutul 39) : http://www.imagebam.com/image/11a49c223272914

 

Prin urmare ai fost afk 5 minute, ceea ce rezulta ca plangerea este corect facuta. Tu ai raspuns in minutul 40 (cu un minut dupa ce s-a terminat preluarea).

 

Suspendul este acordat corect.

Link to comment
Share on other sites

Guest ArianBeast

Salutare din nou. Acolo stiam ca am sanse slabe de castig, dar la "afk"? Acel afk cine stie cu ce cuvinte se va inlocui. Azi "on", maine "off", parca as fi intrerupator. =))  Daca e ok si asa, va rog puneti o lista cu ce cuvinte inlocuiesc acel "afk", sa numai postez aiurea. Multam. :tiphat:

Link to comment
Share on other sites

il intrebasem pe domnul oick prin primavara cand veneau toti cu a.f.k sau a/f/k sau alte chestii sau numele scris despartit prin puncte etc..iar raspunsul a fost unul de genul "atata timp cat se respecta min,coord, printurile preluarea este corecta, de indata ce el vine la tine cu a/f/k sau on sau a]f]k stii ce urmareste" deci domnule alkaline ti-am zis frumos ca te-am preluat dar ai tinut mortis ca ai dreptate acuma stai pe tusa 5 zile . o seara placuta

Link to comment
Share on other sites

Afk sau on, din punctul meu de vedere inseamna acelasi lucru. Nu este prima si nici ultima plangere de genul asta. Cand cineva te intreaba daca esti afk/on/etc, incearca sa ii raspunzi.

 

Suspend acordat corect. Inchis.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...