Vicentzo Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Whore(prostituata) Whore este un job ilegal si se ocupa cu prostitutia.Acest job este greu pana ajuns cu abilitatile la nivel 5 deoarece daca acel om nu foloseste un prezervativ ( de la 24/7 ), poate contacta anumite boli de la voi. Pasi de urmat pentru obtinerea acestui job: 1.Dai /job Whore si te duci in LS in fata la PigPen: Click 2.Dupa ce ajungi in fata la PigPen(Click) 3.Intri inauntru te duci la "i" si dai /join si /accept job(Click) Comenzi disponibile pe server pentru jobul de Whore: - /sex - aceasta comanda este folosita pentru a intretine relatii sexuale cu un jucator contra unei sume de bani 2
Guest Stroger Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Acest job este cel mai urat dintre toate.Este foarte bine ca la inchis.
Aurica18 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Daca aveti intrebari legate de jobul asta il puteti intreba pe kidzeen stie cel mai bine cum sta treaba cu jobul respectiv , a facut istorie iar el a fost cel mai trist cand a fost scos , vedeti cate like-uri are , 1 like - client , nu ezistati sa-l contactati inca mai presteaza dar asa mai ilegal .. 22
Dyzy Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 a fost scos deoarece cand faceai sex primeai 250hp , acest lucru a fost gasit de 2 gangsteri Smecheri pe nume Dyzy & Aurica18. Aurica inca presteaza aceste servicii PM sa va dau numarul de telefon si tariful! 8
Silver Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Nu am mai auzit nimic de Aurica18,am inteles ca e prin Franta continua acest job acolo.Dar il stiu pe Dyzy care continua sa presteze aceste servicii rugandu-se de toti membrii hitman dar si de admini+gm+st sa il foloseasca in ultimul hal. P.S:Dyzy numai presteaza pentru bani,o face din placere. 12