Mr.Dexter Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : MrDexter Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman Level (minim lvl 3) : 35 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (minim 10 cuvinte) : Este un player de treaba, glumet si serios cand este cazul. Stie cum sa se comporte, poti purta o discutie cu el si si-a facut treaba in orice factiune a fost, nu vad de ce nu ar face si ca primar. A fost greu sa aleg dintre candidati, deoarece toti sunt experimentati si ar merita o sansa, insa Gronkh cred ca in momentul de fata este mai pregatit.
Jalol Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Jalol Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player activ, capabil , il vad mereu la waruri si nu este vanator ca OgLoc.
K1ddo Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Kiddo Factiunea din care faceti parte : Grove street Level (minim lvl 3) :22 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Il cunosc de mult,este capabil,este demn de aceasta functie provizorie .
Costin Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : MRS. Factiunea din care faceti parte : Politicieni Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player foarte activ care-si vede de treaba lui, sper ca se va descurca.
Guest Ionut Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Ionut Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) :42 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Un player vechi cu experienta care sunt convins ca va face o treaba foarte buna,succes.
Camorra Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Camorra Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player activ, vechi in factiunea Grove Street, care activeaza de foarte mult timp pe server si cred ca merita o sansa ca primar.
CioCio Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : CioCio Factiunea din care faceti parte : Los Santos Vagos Level (minim lvl 3) : 29 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un jucator cu vechime pe server , serios si activ.Cred ca merita aceasta sansa.
Stef@n Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Mr.Enzo Factiunea din care faceti parte : civ Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il stiu de mult timp, si va face o treaba foarte buna!
Paul Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Paul Factiunea din care faceti parte : Armata Level (minim lvl 3) : 39 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player activ,cu capul pe umeri si are o vechime destul de mare in comunitate.Sunt singur ca o sa faca treaba buna in primarie.
Dragos Voda Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 (edited) Nick-ul (in joc) : Rujuc_Dragos Factiunea din care faceti parte : SMURD Level (minim lvl 3) : 21 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : O fi el mic si nub, dar s-a implicat oleaca pe serverul asta. Stie joaca cu gaina !! Edited October 27, 2012 by dRag0shht
Hamsik Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Hamsik Factiunea din care faceti parte : hmm, Grove Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Activ, merita chiar mai mult decat un simplu primar al LinkManiei.
Gabi Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : SilenT Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (minim 10 cuvinte) : Este un player activ,serios,capabil,cu spirit de gluma,este cu capul pe umeri, Merita mai mult decat atat.
Guest Al1n.. Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Simple_ Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Pt ca e fratele meu si are o juedcata corecta + ca nu da pm-uri ca altii ca sa il voteze lumea
ShapeShifter Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : ShapeShifter Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 21 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E foarte activ, se implica, ii place ceea ce face, este un player vechi in comunitate si merita.
iloverap Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul: iloverap08 Factiunea din care faceti parte: Scoala Level: 10 Primarul pe care il votati: Teils Motivul pentru care il votati: Se implica, vrea sa ajute. Merita o sansa!
KEViN Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 (edited) Nick-ul (in joc) : Kevin Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Este un player capabil,activ, foarte calm si consider ca este cel mai potrivit pentru aceasta functie. Edited October 27, 2012 by IcEwOw-
Gicisan Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Zyzz Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : il cunosc de ceva timp si stiu ca poate sa isi duca mandatul la bun sfarsit. 1
RazoR Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : RazoR Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player foarte priceput dupa cum ati vazut si sunt sigur ca o sa faca o treaba foarte buna.
Accent Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Acent Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un om de incredere, cu capul pe umeri, capabil pentru a indeplini aceasta functie.
afroMAN Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Cheloo Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player foarte activ , cu bun simt si caracter si cred ca merita si el o sansa ca si altii care au avut-o
Mihai. Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Mike Factiunea din care faceti parte : Departamentul de Politie Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un jucator vechi,cu multa experienta care ar putea face treaba foarte buna.
FullSpeed Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : FullSpeed Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 39 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Mi-a demonstrat ca este un baiat cu bun simt care isi vede de treburile lui si incearca sa-si faca treaba in factiune cat de bine poate, l-am vazut in ballas cat de dedicat era factiunii,iar asta m-a uimit . Si ceilalti candidati au o personalitate buna pe server si respectul meu,dar ogloc primeste votul meu. Bafta
Hazard Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Hazard Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 38 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Merita, este activ si cred ca s-ar descurca.
Outcast Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Outkast Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : cred ca este cel mai vechi jucator de pe lista si cred ca merita aceasta functie.
SNAPPi Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Snappy Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 31 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este cel mai activ si foarte capabil.