catalynv91 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : V_Catalyn Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Merita aceasta sansa, este de treaba, activ si capabil. 1
Alkatraz Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Alkatraz Factiunea din care faceti parte : Smurd Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati :Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un tip de treaba,si este foarte intelegator !
mos`ene Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : NitrO Factiunea din care faceti parte : Mafia Level (minim lvl 3) :11 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E responsabil, are cascaval, stie care e treaba pe server si este si un mare golan. :D
florin Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Florin Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati :Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Isi da interesul in ceea ce face si il consider capabil pentru aceasta functie.
Zachary Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : sQeb. Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati :Gronkh Motivul pentru care il votati: Este un jucator activ, imi este coleg si am o impresie buna despre el. Cred ca face o treaba excelenta.
Mario Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : White Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 31 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un membru vechi in comunitate,glumet ,dar serios cand este nevoie.Este capabil si te poti baza mereu pe el.
Alin97 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Darkness. Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un membru vechi in comunitate + ca stie ce are de facut
RydeR Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : RydeR Factiunea din care faceti parte : HitMaN Level (minim lvl 3) : 32 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player cu bun simt , il stiu de foarte mult timp si se va descurca cu bine in noua functie .
Juan Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Juan Factiunea din care faceti parte : SMURD Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E foarte activ, se implica, ii place ceea ce face, organizeaza event-uri pentru playeri, e serios, capabil.
FALLEN Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) Nick-ul (in joc) : falleN Factiunea din care faceti parte : Mafia Level (minim lvl 3) : 41 Primarul pe care il votati :Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Ca sa fac 10 cuvinte,pur si simplu va spun ca il votez pentru ca asa vreau Edited October 26, 2012 by falleN
andy_10 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : _aNdY_ Factiunea din care faceti parte : F.B.I. Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player activ, capabil, se implica in multe chestii pe care le face cum trebuie.
LoveLess Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : LoveLess. Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) :12 Primarul pe care il votati :Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este activ , cel mai capabil dintre cei alesi si mai bine il votez pe el decat pe Gronkh(aka instinct) sau pe ceilalti.
Messi Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) :Messi67 Factiunea din care faceti parte :The Triads Level (minim lvl 3) :10 Primarul pe care il votati :Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :capabil,onest,activ si merita
Devil. Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : D3v1L Factiunea din care faceti parte : Grove St. Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player "cuminte", serios, capabil un coleg minunat si nu in ultimul rand, un prieten adevarat. 1
Guest Allen Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Allen Factiunea din care faceti parte : National Guard Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un jucator foarte calculat cu o gandire matura si care se implica in toate actiunile factiunii din care face parte,cred ca merita din plin functia de primar.
aNNNdy Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : aNNNdy Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E foarte activ, se implica, ii place ceea ce face, este un player vechi in comunitate si merita.
RemiX Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : RemiX. Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) :14 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :este un player activ pe server cat si pe forum , are ceva vechime pe Linkmania , si cred ca merita votul meu.
LaZoE Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) Nick-ul (in joc) : Catalin Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) :20 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Eu consider ca este cel mai capabil pentru a ocpua acest post, este un player foarte serios si cu capul pe umeri. Edited October 26, 2012 by LaZoE92
Aurica18 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Aurica18cm Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati :Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Poi mi-a fost greu sa aleg dintre candidati deoarece toti merita functia de primar , toti merita aceasta sansa dar am ales ca votul meu sa mearga catre Gronkh deoarece il cunosc foarte bine si stiu ca se va descurca in aceasta postura de primar . Mult succes si celorlalti candidati ...
mertzannn Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : kENNyyy Factiunea din care faceti parte : Politicieni Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un player capabil si activ, care merita aceasta functie si un bun prieten.
LoLz0r™ Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : LoLz0r. Factiunea din care faceti parte : Grove Street. Level (minim lvl 3) : 55. Primarul pe care il votati : SpartaN16. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este cel mai serios dintre toti candidatii, este activ, vechi in Grove Street si poate conduce foarte bine o factiune :).
Robert Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Robert Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un jucator vechi in comunitate si de cand il stiu m-am putut baza pe el mereu.Sunt de parere ca merita si el o sansa asa cum si altii au primit :)
Bytza Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Bytza Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 32 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E omul meu,nu ma lasat la greu mereu a fost acolo sa ma ajute cand am avut nevoie de el merita cel mai mult aceasta functie,si cred ca va face o treaba minunata.
Guest Tempest. Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Michael Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este pretenashi cu mine , e de treaba , cel mai activ si merita . PS ( Mi-a fost foarte greu sa aleg intre el si lolecs ..sper sa nu se supere )
wHere Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : where Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : Ogloc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : un player activ,vechi,cpabil de aceasta functie+ o merita.