Mr.Dexter Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : MrDexter Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman Level (minim lvl 3) : 35 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (minim 10 cuvinte) : Este un player de treaba, glumet si serios cand este cazul. Stie cum sa se comporte, poti purta o discutie cu el si si-a facut treaba in orice factiune a fost, nu vad de ce nu ar face si ca primar. A fost greu sa aleg dintre candidati, deoarece toti sunt experimentati si ar merita o sansa, insa Gronkh cred ca in momentul de fata este mai pregatit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jalol Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Jalol Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player activ, capabil , il vad mereu la waruri si nu este vanator ca OgLoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1ddo Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Kiddo Factiunea din care faceti parte : Grove street Level (minim lvl 3) :22 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Il cunosc de mult,este capabil,este demn de aceasta functie provizorie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costin Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : MRS. Factiunea din care faceti parte : Politicieni Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player foarte activ care-si vede de treaba lui, sper ca se va descurca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ionut Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Ionut Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) :42 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Un player vechi cu experienta care sunt convins ca va face o treaba foarte buna,succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camorra Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Camorra Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player activ, vechi in factiunea Grove Street, care activeaza de foarte mult timp pe server si cred ca merita o sansa ca primar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CioCio Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : CioCio Factiunea din care faceti parte : Los Santos Vagos Level (minim lvl 3) : 29 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un jucator cu vechime pe server , serios si activ.Cred ca merita aceasta sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef@n Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Mr.Enzo Factiunea din care faceti parte : civ Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il stiu de mult timp, si va face o treaba foarte buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Paul Factiunea din care faceti parte : Armata Level (minim lvl 3) : 39 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player activ,cu capul pe umeri si are o vechime destul de mare in comunitate.Sunt singur ca o sa faca treaba buna in primarie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos Voda Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 (edited) Nick-ul (in joc) : Rujuc_Dragos Factiunea din care faceti parte : SMURD Level (minim lvl 3) : 21 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : O fi el mic si nub, dar s-a implicat oleaca pe serverul asta. Stie joaca cu gaina !! Edited October 27, 2012 by dRag0shht Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsik Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Hamsik Factiunea din care faceti parte : hmm, Grove Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Activ, merita chiar mai mult decat un simplu primar al LinkManiei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : SilenT Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (minim 10 cuvinte) : Este un player activ,serios,capabil,cu spirit de gluma,este cu capul pe umeri, Merita mai mult decat atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Al1n.. Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Simple_ Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Pt ca e fratele meu si are o juedcata corecta + ca nu da pm-uri ca altii ca sa il voteze lumea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShapeShifter Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : ShapeShifter Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 21 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E foarte activ, se implica, ii place ceea ce face, este un player vechi in comunitate si merita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iloverap Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul: iloverap08 Factiunea din care faceti parte: Scoala Level: 10 Primarul pe care il votati: Teils Motivul pentru care il votati: Se implica, vrea sa ajute. Merita o sansa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEViN Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 (edited) Nick-ul (in joc) : Kevin Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Este un player capabil,activ, foarte calm si consider ca este cel mai potrivit pentru aceasta functie. Edited October 27, 2012 by IcEwOw- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gicisan Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Zyzz Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : il cunosc de ceva timp si stiu ca poate sa isi duca mandatul la bun sfarsit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : RazoR Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player foarte priceput dupa cum ati vazut si sunt sigur ca o sa faca o treaba foarte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accent Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Acent Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un om de incredere, cu capul pe umeri, capabil pentru a indeplini aceasta functie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afroMAN Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Cheloo Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player foarte activ , cu bun simt si caracter si cred ca merita si el o sansa ca si altii care au avut-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai. Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Mike Factiunea din care faceti parte : Departamentul de Politie Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un jucator vechi,cu multa experienta care ar putea face treaba foarte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullSpeed Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : FullSpeed Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 39 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Mi-a demonstrat ca este un baiat cu bun simt care isi vede de treburile lui si incearca sa-si faca treaba in factiune cat de bine poate, l-am vazut in ballas cat de dedicat era factiunii,iar asta m-a uimit . Si ceilalti candidati au o personalitate buna pe server si respectul meu,dar ogloc primeste votul meu. Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazard Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Hazard Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 38 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Merita, este activ si cred ca s-ar descurca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outcast Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Outkast Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : cred ca este cel mai vechi jucator de pe lista si cred ca merita aceasta functie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAPPi Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Snappy Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 31 Primarul pe care il votati : Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este cel mai activ si foarte capabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...