Jump to content
Tails

The Killer

Recommended Posts

DcmID.png

Ce este "The Killer"?

"The Killer" este un eveniment organizat in cadrul factiunii Da Nang Boys. Acest eveniment se imparte in 2 sectiuni. O sectiune numita: "Captura" zilei, iar cealalta sectiune se numeste: Fastest killer. Pentru a castiga evenimentul, trebuie sa participi la ambele sectiuni si implicit sa acumulezi cat mai multe puncte.

Cine poate participa la acest event?

Dupa cum am spus mai sus, acest event este organizat in cadrul factiunii, deci pot participa numai membrii, dar si liderul, asta daca vrea.

Cum fac rost de puncte?

In fiecare runda, se vor premia primele 3 locuri de la sectiunea "Fastest killer" si doar primul loc de la sectiunea "Captura" zilei. Punctele se vor acumula astfel:

"Captura" zilei

Locul 1 - 5 puncte

Fastest killer

Locul 1 - 5 puncte

Locul 2 - 3 puncte

Locul 1 - 1 punct

Despre "Captura" zilei

Aceasta sectiune consta in postarea unei poze cand ai omorat un rival si ai luat o suma foarte mare de bani. Am sa va rog sa nu rugati rivalii sa scoata bani din banca pentru a-i omori, deoarece voi verifica, iar daca sunteti prinsi ca trisati, veti fi sanctionati de lider si ne vom pierde increderea in voi.

Model de postare:

Nick:

Rank:

Poza:

Despre Fastest killer

Aceasta sectiune consta in postarea unei poze cand in chat apar foarte multi rivali omorati de tine. Pentru participa la aceasta sectiune trebuie sa aveti /pagesize 20. In cele 20 de linii, nu trebuie sa apara un rival omorat de mai mult de 2 ori, in caz contrar nu se va lua in considerare. Puteti da si page up pentru a cuprinde mai multe kill-uri. Ca si la sectiunea anterioara, nu rugati rivalii sa se lase omorati.

Model de postare:

Nick:

Rank:

Poza:

Cate runde are o editie?

O editie are 8 runde, iar fiecare runda dureaza numai 24 de ore. La sfarsitul editiei, participantul cu cele mai multe puncte castiga. Premiul consta in 300.000$, 10.000 mats si 20g drugs.

Edited by teils1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Prima editie a evenimentului "The Killer" va incepe maine, 23 Octombrie, incepand cu orele 00:00.

Prima runda incepe odata cu evenimentul si se termina maine, 23 Octombrie, la ora 23:59, deci aveti voie sa postati pozele pentru "Captura" zilei si "Fastest killer" pana maine la ora 23:59!

__________________________________

*Atentie! Pozele trebuie sa fie din ziua respectiva, daca sunt mai vechi [de ex: 22 octombrie], nu vor fi luate in considerare!

**Mult noroc!

Edited by teils1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...