Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ChangeNaMe

[Rezolvat]Deranjare event

Recommended Posts

Numele meu in joc: UnBaNNN

Il reclam pe: NitrO , Mih@y , Gronkh , Snoop

Poza: http://imgur.com/Z5GLW,0GA7S,azk4v,gWNBB#0

Descriere: Eram la eventul facut de mine si dintr-o data ma trezesc cu 3 FBI si 1 NG pe mine mi-au deranjat eventul apoi ma asteapta cica sa ma omoare dau eu iam zis lui Salvatore sa ceara pe /o CLEAR !!

Dovada : POZELE si pe Xpiri

Martori : : Xpiri castigatorul !

Dai next acolo SuS la poze si le vezi pe toate

Link to comment
Share on other sites

Salut,

La fel ne-ai jingit si pe noi, te-am rugat sa nu faci wanted si te-am avertizat ca nu vei primi clear pentru ca ai inceput organizarea eventului* cu wanted 2 sau 3 (nu mai stiu exact). [Eventul a fost de tip: Simon spune, nu necesita sa faci wanted la un asemenea event]

PS*: te-am omorat dupa terminarea eventului. => nu l-am deranjat cu nimic (te-am lasat sa il finalizezi). Dovada este simplul fapt ca ai dat bani castigatorului.

Link to comment
Share on other sites

Din informatiile pe care le detineam in acel moment nu primeai clear. Impreuna cu Gronkh si restul am asteptat dupa tine 5 minute si te-am intrebat daca te predai, tu ai spus "Nu" de nenumarate ori, drept fapt ai fost omorat. Nu era nevoie sa primesti rearest daca te-ai fi predat atunci cand te-am intrebat. Daca chiar primeam ordine sa primesti rearest cu grad de urmarire 1, o faceam.

Doua poze pe care le-am pastrat cand ai spus ca nu doresti sa te predai: http://i.imgur.com/VC0IJ.png http://i.imgur.com/Wc3zQ.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...