timeea@ Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Buna dimineata lumeeee.....va doresc o zi buna si plina de realizari si multi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: de la mine pt voi toti
timeea@ Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 multumim mihai dulce si atent k deobicei ..........spook azi te astept cu dedicatiile :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips:
DaEuDL Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 TE pup dulce Timeea data viitoare sa ma faci fericit baga emoticonul asta ca imi place tare mult
timeea@ Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 bn mihai o sa tin minte :* :boobs: :boobs: :boobs: :boobs: :boobs: special pt mihai fara numarrrrrrrr:))
DaEuDL Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 DISTRACTIE :rofl: ROMANTISM :wedding: :lovekiss: :lips: UMANITATE :) :> :tiphat: :bounce: :phone: :crazy: ZBURDALNICA :fpc: IUBIBILA :kiss: :air_kiss: :heart: :drinks: :slap: :friends: YOU AND YOUR FRIENDS ALWAYS Pentru ca multi cred ca suntem o guilda neserioasa pt ca nu avem unREGULAMENT si Conditii de inscriere.. impulsionat de guild master Lord (MY LORD A ZIS CA MA DEMITE DIN FUNCTIE DACA NU O FAC) dupa ce m-am consultat cu avocatii dl Victor Ponta iata avem urmatoarele... CONDITII OBLIGATORII PENTRU A FII ACCEPTATI IN GUILD 1-Adeverintza tip de la primarie ca ati platit impozitele 2-Cazier judiciar 3-Fotocopii clare ale cardului fatza verso ( codul pin alaturat asigura acces instant) 4- 2 copii la 4 examene trecute cu nota sub 5 5- O fotografie 2/3 pixeli 6- Cerere tip aprobata de parinti si de partenerul de viata 7- O gaina neagra pentru ceremonia de initiere REGULAMENT IN GUILD 1 -Toti membrii guildului sunt egali 2 -Daca intr-un party un membru pica din solidaritate lasati spotul liber 3 -Oricare membru guild va cotiza din proprie initiativa cat vrea dar nu mai putin de 30 bless pe zi(pentru binele comunitatii) 4 -Nu va adresati membrilor guild cu nik sau nume real fiecare va avea un cod secret pe care il gasiti pe Google AL MEU ESTE 007 (ca imi place James Bond )dar nu mai ziceti codul la nimeni 5 -Lasati numarul de tel al vecinilor sa va contactam daca nu sunteti in fatza PC. To... Druzi YA asta am in minte :P daca stiti engleza o sa intelegeti ceva
Guest Sara Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 :rofl2: buna asta cu nu lasa pe maine ci pe poimaine.....
Hahol Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 salut lume :>oo, sara si-a creat cont :D:D bun revenit pe aici sara:*:*
timeea@ Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 si eu ce fac acuma k nu pot intra pe nici unu din conturi:((amn2 au ramas blocate :((
Definitely not tsubyke Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 si eu ce fac acuma k nu pot intra pe nici unu din conturi:((amn2 au ramas blocate :(( Acum merge sa te conectezi. Multumim pentru ajutor la CS Mihai,Askie,Ramona. :good:
timeea@ Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 buna ziuaaaa alll :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :boobs:
iullia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 halloooooooooooooooooooooo am reusit sa ajung si eu.GG mihai super regulamentul :kiss:
DaEuDL Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Buna tutoror imi pare rau ca am lipsit atat de mult de pe forum }{ fetelor Ramo si Iulia mi-a facut placere tsubyke O sa incerc sa recuperez timpul pierdut Ramo inseamna ca tii un pik la mine daca mi-ai bagat emoticoana mea preferata:)
Hahol Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 privet tuturor }{ ce faceti? hai o bere careva, sau care mai puternic la o vodka cu mine:D:D
timeea@ Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 hello baietii si fetele }{ cf lumea? >:D< >:D< :kiss: :kiss: iar pt mihai special :boobs: :boobs: :)) :))
Guest Sara Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 :fairy: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :heart: :heart: :heart: