Torredo Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Nume firma: Userbar Service Nickul meu: torredo Level: (minim 3) 12 Activitate firma: Firma vinde userbar-uri personalizate playerilor care doresc. Descriere firma: Am citit regulamentul, si acesta impune minim 4 angajati. Eu am proiectele in programul in care lucrez, deci nu mai am nevoie de altcineva pentru aceasta firma. Ca sa imi fac reclama am sa platesc reporters sa imi dea /news, deci va mai face si altcineva bani. Putem executa mai multe modele si culori, dupa preferinte! Pachete: 1. Un userbar = 70.000$ 2. Doua userbar-uri = 100.000$ 3. Trei userbar-uri = 140.000$ 4. Cinci userbar-uri = 200.000$ 5. Zece user bar-uri = 350.000$ Model cerere userbar: Nick: Level: ScreenShot( dovada platii a sumei de 100.000$ - platiti doar directorului torredo): Mesaj (ce doriti sa scrie in userbar; maxim 40 litere/cifre): Model userbar efectuat: http://imageshack.us/photo/my-images/207/hawnnibal.gif/
Guest Bortos Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Cine ti-a acceptat aceasta firma ?? Userbarurile se pot obtine de la diverse deasta este facut acolo un topic. Preturile sunt EXAGERATE si nu cred ca iti va merge firma oricum nu ai acord pt ea. Preturi exagerate Da vreau un userbar vb in game
Guest Bortos Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Cine ti-a acceptat aceasta firma ?? Userbarurile se pot obtine de la diverse deasta este facut acolo un topic. Preturile sunt EXAGERATE si nu cred ca iti va merge firma oricum nu ai acord pt ea. Preturi exagerate Da vreau un userbar vb in game Perfect asa mai zic si eu cu preturile userbarurile le faci foarte bine poate o sa mai apelez la aceasta firma
Ewze^ Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Decat sa dati bani aiurea,imi dati PM cu userbar-ul dorit,cu sau fara scris.
Guest Bortos Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Bortos LinkMania Bortos Senator Bortos Membru Politicienii in loc de SpX membru Armata Bortos in loc de Yohhannes. dar sa nu aiba logo dasta sa fie asa simplu Am apelat la tine ca nu stiu sa fac userbaruri :| Posteaza aici userbarurile :D cand le termini Total 180k