Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rat112

[Rezolvat]Plangere Steel

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Rat112

Numele EXACT celui pe care îl reclam: "SteeL" sau ceva de genu'

cacat.png

cacat2.jpg

cacat3.jpg

[url=http://postimage.org/]

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eu, aflandu-ma intr-o carcera.. fiind nedreptatit de un politist comunitar.. m-am decis sa cer ajutor unui alt polistit(considerandu-l mai cu capul pe umeri) din pacate,atitudinea sa a cam lasat de dorit..

Ca sa se inteleaga cum am ajuns in carcera; dupa ce am fost prins de catre 3 politisti,am fost bagat intr-o inchisoare alaturi de alti 3 puscariasi.. unul dintr-e ei,omorandu-ma fara sa-i fac absolut nimic. Dupa respawn,m-am trezit in alta celula.. unde am inceput sa-l lovesc pe unul dintr-e puscariasi,crezand ca e cel de ma omorase.. la care acesta a spus ceva gen: "lasa-ma ca o sa ai wanted in plus" .. la scurt timp, m-am trezit in celula din care vorbeam cu respectivul SteeL, mentionez ca nu l-am omorat pe individul care m-a amenintat cu wanted plus. Este pe baza de pile serverul? de gesturi din partea politistilor,.., nu e prima oara cand un politist sufera de superioritate. Cer sa se ia masuri !!

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -

Martori: Nu

Posted

Astfel de plangeri nu se fac aici.

Steel este membru FBI. Te rog sa faci,daca vrei,o plangere aici:

Raporteaza un membru al Biroului Federal de Investigatii

Dai "copy" la modelul de postare si dai add reply in scriunea de mai sus.

Model de postare:

Numele tau în joc:

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami:

Martori:

O scurta descriere a situatiei:

Dovezi (screenshot-uri):

# Inca o precizare.

Daca esti nou pe server si vrei sa inveti,te rog sa nu mai jignesti playerii,nu ai nici un drept in plus.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...