Brook Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Numele meu în joc: Brook Numele EXACT celui pe care îl reclam: FullSpeed Screenshot-uri: http://postimage.org/image/ug3e5uunf/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la event, si rog pe organizator sa roage pe cei din hitmani sa nu faca echipa , iar nea fullspeed incepe cu injurii .... Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): DRG , Maryus Martori: majoritatea de la event
FullSpeed Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Si care era problema ta daca facem noi echipa? Erai tu organizatoru' sa faci tu regulile eventului ? Te-ai bagat in seama cu noi ( hitmanii ) si in al 2-lea rand nu vad cu ce te-am jignit,nu mi s-a facut post pentru limbaj pana acum si te-ai gasit tu "brook" sa-mi faci. Asteapta o decizie.
Brook Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Si care era problema ta daca facem noi echipa? Erai tu organizatoru' sa faci tu regulile eventului ? Te-ai bagat in seama cu noi ( hitmanii ) si in al 2-lea rand nu vad cu ce te-am jignit,nu mi s-a facut post pentru limbaj pana acum si te-ai gasit tu "brook" sa-mi faci. Asteapta o decizie. asta se intampla cand te crezi buricul pamantului ! ;)
FullSpeed Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Nu inteleg de ce vii tu la event si ne spui noua ( la hitmani ) sa nu facem echipa la event. In primul rand nu esti tu organizatorul eventului,iar in al 2-lea rand nu inteleg de ce sa nu facem echipa din moment ce suntem o factiune destul de unita si bine organizata
Brook Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Indiferent ce zic eu sau altcineva, tu nu ai nici un drept sa insulti si sa vb. ca la usa cortului fata de alti playeri .....
FullSpeed Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Da tu cu ce drept vii ma la event cu tupeu ala de 2bani si ne spui noua sa nu facem echipa din moment ce noi suntem o factiune/echipa pe langa asta nu vad cu ce te-am jignit pe tine si unde am vorbit eu ca la usa cortului ? ca tot nu se vede
anaxor Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Fullspeed mute 20 minute. Nu inteleg la ce atata chat aici, multumiti-va ca nu ati luat warn up. :closed: