Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VooDo*

[Rezolvat]Plangere Jad

Recommended Posts

Numele meu în joc: VooDo

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Jad

Screenshot-uri:http://imageshack.us/photo/my-images/710/samp106ww.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/840/samp108th.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Am intrat in joc, m-a dat in spawn LS Hospital (sunt in SMURD) si vroiam sa merg catre banca. Dupa ce am luat curba m-am razgandit si am vrut sa intorc sa merg catre dock-uri sa-mi fac niste bani. Cand am vrut sa ma intorc, a venit jucatorul JAD din spate si cu toate ca eu eram pe loc si am franat, a dat in mine, a iesit din masina si a inceput sa traga. Nu mi-am dat seama ca ma urmareste asa ca am mers catre dock-uri. Acolo cand am vrut sa ma urc in camion, a inceput sa traga si sa fuga dupa mine, am incercat sa fug de el, dar a continuat sa traga. Vreau sa stiu si eu care e motovil, nu cred ca avea contract pe mine si cred ca e mafiot. Chiar sunt curios de ce a facut asta.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nu am contactat niciunul.

Martori: Nu sunt

Link to comment
Share on other sites

Tie nu iti arata daca ai sau nu contract pus pe capul tau, avand in vedere ca erai singurul jucator la docuri (intr-o zona destul de indepartata) imi da de gandit ca ai avut intr-adevar contract pe capul tau. Dar daca ti neaparat sa iti satisfaci curiozitatea, ai putea sa-i ceri frumos un screen lui Jad, daca nu ma insel Hitmen sunt obligati sa faca screen atunci cand se ocupa de un contract.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...