Jump to content
Paul

[Concurs] Funny Story

Recommended Posts

Funny Story

Dupa cum spune si titlul, in acest topic o sa organizez un mic concurs,cu premii.Concursul consta in relatarea unei intamplari amuzante din viata voastra; Daca nu va mai aduceti aminte nici una,puteti inventa,dar sa fie plauzibila (si nu luata de pe google,o sa verific).Pe langa text,puteti sa adaugati si o imagine (daca e facuta de voi,cu atat mai bine).

Cateva reguli:

* Textul trebuie sa contina minim 500 de cuvinte.

* Nu aveti voie sa folositi cuvinte obscene.

* Aveti dreptul la un singur reply.

* Textul sa fie creatie proprie,va rog sa nu luati compunerile altora.

Alte precizari:

* Incercati sa scrieti cat mai corect din punct de vedere gramatical.(fara 'k', 'sh', 'tz' sau prescurtari)

* Nu compuneti un text lung si lipsit de sens. Mai bine unul scurt,din care sa se inteleaga ideile principale.

* Pentru nelamuriri lasati-mi un PM si o sa va raspund.Nu postati aici.

Premii: Locul I : 1 Warn down acordat de Forbidden + un Userbar; Locul II : 2 Userbar-uri (Unul pe tema concursului,celalalt la alegere); Locul III : 1 Userbar.

Aveti timp sa va inscrieti pana in 17.09.2012 , ora 23:59,dupa care textele o sa fie analizate de mine, An00bY si Nea' Drops pentru a hotara castigatorii.

Succes ! :right:

Link to comment
Share on other sites

Mircea - aducea masini la comanda, adica suna persoana doritoare: ma Mircea vreau un bmw x5 alb.Zis si facut Mircea mergea in Italia si "studia piata" adica cauta un bmw de furat :)), si iti dadea detalii: uite asta are motor 4.0 diesel , celalalt are 3.5 dar are clima dubla , si alte detalii.Omul iti oferea mai multe optiuni.Avea o retea care facea acte,lucrurile funcionand la scara mare,nu Mircea era seful, erau niste oameni de la Vama etc.La o comanda de X5,se duce in Italia,sa hotaraste cu viitorul proprietar pe care sa-l fure :)).Reuseste sa-l fure, si se duce la firma care ii facea acte ilegale, ca fara acte poti sa fi tu oricat de boss dar fara acte nu treci vama.Cand ajunge acolo toti care lucra la acte erau plecati, fiind urmariti de politie.Asadar Mircea s-a gasit in situatia a nu avea acte la masina.Ce sa faca ce sa faca:)) Suna pe alt prieten care facea acte doar de Tiruri/Camioane.Mircea nevoit, merge si fura si un camion :)).Mai conteaza? furi 1 furi 2?.Inca masura camionul sa vada daca ii incape X5-ul in spate.Si-a facut frumos actele la prietenul sau cu tiruri.Asadar Mircea merge spre casa... si cum ajunge el in Ungaria plictisit... vede niste prostituate faine rau... se gandeste el: vand camionu cu 7-8k, X5-ul cu vreo 20k euro, ba deci am 30k euro,apai eu sa nu ma distrez putin , nu merit?.Imediat trage camionul intr-o parcare.Coboara X5-ul ia niste fete de pe marginea drumului..... si plateste fetitele sa-l acompanieze intr-o seara :)).Se duc intr-un bar, si se imbata crunt, mai ca n-au intrat in coma.Cand ajung in parcarea unde era camionu parcat,vrea sa urce jeepu inapoi in camion ,da pe langa rampa si cade cu jipu pe jos in drum... de la bautura+lovitura .. adoarme.. fetele au reusit sa fuga.Cand se trezeste, masina cu rotile in sus, in dreapta camionu , si in stanga vreo 4 masini de politie descarcerare ambulanta etc.:)).Iar politistii au inceput sa-i ceara actele.:)) Acum sa le explice politistilor,beat aproape in coma intr-o masina rasturanta .. si furata in timp ce incerca sa se urce intr-un camion care era si ala furat:)).O vreme n-am mai auzit de Mircea... insa am auzit de la un prieten de al lui ca a facut 2 luni puscarie in Ungaria a vandut taicasu o casa ca sa-i plateasca cautiunea care era vreo 100k euro... si de atunci evita Ungaria :))

Mircea e un vechi prieten de familie,si este autorul acestei povesti, daca e si adevarata, nu stiu.

Link to comment
Share on other sites

Povestea lui FilareT

Totul a inceput intr-o zi de vara, unde eu impreuna cu 2 prieteni de ai mei urma sa trecem un munte ca sa ajungem in alt oras si tot odata si in alt judet cu bicicleta. Ne-am pregatit noi cu tot tacamul(chei,apa, mancare,rucsac).

Am pornit la drum si am mers noi ce am mers pana am ajuns la jumatatea destinatiei, eram pe varful muntelui. Ne-am oprit si am poposit acolo vreo 20-30 de minute fiind obositi de la atata urcat. Bun, dupa ce am mancat si ne-am odihnit a trebui sa trecem pe partea cealalta si sa coboram o vale destul de abrupta, coboram noi aproximativ 1 kilometru dupa care mi s-a rupt frana de pe spate, iar prietenii mei au inceput sa rada de mine, dar ce era sa fac, frana de pe fata nu treabuia sa o folosesc deoarece nu vroiam sa pic in bot.. Pana la vale nu m-am oprit, iar de la atata viteza a trebuit sa pun picioarele pe jos si sa pun cate putin frana de pe fata. Intr-un final m-am oprit, ceilalti m-au ajuns din urma, totul era bine pana acum. Am stat, am reparat frana dupa care am pornit din nou la drum.

Ne indreptam catre cel mai apropiat oras sa ne cumparam si noi una alta, trebuia sa trecem printr-o padure, ca in imaginea de mai jos doar ca era drum forestier:

4u7Zd.jpg

Mergem noi ce mergem, dam de multe gropi umplute cu apa(ploase de curand), iar unui prieten de-al meu ii placea lui sa ia toate gropile la rand, dar noi i-am spus totusi:

-Vezi ma, nu lua toate gropile poate e una mai mare si pici in ea ca nu sti cat de mare e apa!

Da da, ce sa ne asculte, mai de al dracu le lua pe toate... Deodata ce sa vezi? A dat intr-o ditamai groapa de era apa pana la genunchii lui, tot s-a udat dupa care am inceput sa radem de el putin, dupa ceea ce a patit, pentru ca picase cu fundul in apa.

Odata ajunsi la cel mai apropiat oras, am cautat un magazin sa ne cumparam cate ceva am inceput sa facem cheta sa vedem cat strangem si surpriza.. abea ce am strans 4 lei. Toti ne bazasem pe ceilalti ca aducem bani cum deobicei asa se intampla altu aduce bani iar celalat nu. De acei bani ne-am luat o apa minerala si 3 eugenii.

Se facuse seara, trebuia sa mergem acasa dar deja era ora 20 si drumul dura pe putin 3 ore dar totusi am pornit la drum foarte rapid, dar cand sa ne intoarcem ce sa vezi... Razvan iar picase in acea groapa doar ca de data asta a intrat in apa doar pana aproape de genunchi.

-Nu-ti place sa cazi in alta grapa, doar in aia, nu ? ~rade~

-Dute ma, ce vrei daca e intuneric si nu se vede nimic?

Odata ajunsi in varful muntelui si dupa ce am coborat nimic special nu s-a mai intamplat, am ajuns acasa dupa care a doua zi ne dadeam mari cu ceea ce am facut si ce am patit.

Sfarsit :nanana:

Link to comment
Share on other sites

S-au intamplat nenumarate lucruri amuzante de-alungul vietii mele care merita povestite. Cea care imi vine acum, si pot spune ca o voi tine minte toata viata mea desi nu e cine stie ce chiar daca pentru mine are o insemnatate destul de mare s-a intamplat intr-o zi de scoala din clasa a 8-a. Urma sa dam teza la romana, iar eu si cu inca un coleg nu am invatat absolut NIMIC. Pentru el nu era cine stie ce, dar eu totusi ma bateam pentru '' premiul 1 ''. Dupa lungi dezbateri, ne-am gandit sa chiulim si sa dam teza saptamana ce urma ( bineinteles alte subiecte ). In timpul acela trebuia sa invatam la greu pentru a putea lua o nota cat de cat mare. A venit ziua tezei la care am chiulit iar colegii ne-au spus ca toata lucrarea a fost o compunere. Eu m-am straduit, am invatat, am pus burta pe carte ca lumea, ba chiar am facut una-doua ore de meditatii in plus si pana la urma eram gata de teza. Stiam tot la perfectie mai putin caracterizarea unui personaj. A veni ziua cea mare. Prietenul de care am vorbit mai sus, disperat, vine la mine si imi spune ca nu a invatat nimic, ca a lenevit toata saptamana si m-a implorat sa stau langa el pentru a putea copia ceva. Am fost de acord, bineinteles dupa ce mi-a promis ca imi da 5 lei daca ia mai mult de 7 si ne-am asezat frumos in banca. Profa' a venit dar din pacate pentru el la un moment dat zice :

- Baiete, ia treci tu dincolo, pe randul de la geam. Fiecare intr-o parte a clasei

Tipu' era gata, s-a albit tot la fata. A inceput teza iar spre norocul meu nu mi-a picat caracterizarea acelui personaj ci exprimarea unei opinii si inca ceva pe langa ( nu mai tin minte exact acum ). Tovarasu' meu nu a scris absolut nimic pana cand mai erau 5-10 minute. Atunci, s-a pus el si a scris, dar a scris de a rupt foaia mai umpic, si nu se mai oprea, era tot transpirat. De-abea asteptam pauza sa il intreb la ce tot a lucrat el acolo. Profesoara a venit si a spus :

- Hai gata, ti s-a terminat timpul, te rog sa predai lucrearea.

La care el :

- Mai umpic doamna profesoara, sa inchei asta.

Sta profa ce sta la care :

- Hai ma odata ca nu am toata ziua

El :

- Stati stati sa imi scriu si numele

Profa n-a mai avut rabdare si a luat foaia. Si ea, la fel de curioasa ca mine s-a pus si a citit inceputul tezei iar la un moment dat a spus :

- Copii, nu iesiti inca sa va citesc umpic din ce a scris colegu vostru Bledea ( asa il chema ) :

'' Exprimarea opiniei. Pentru a trata acest interesant subiect trebuie mai intai si mai intai sa stim la perfectie urmatoarele rugaciuni :

Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului care pretitundeni esti si toate le implinesti, vistierul bunatatilor si datatorule de viata... '' si asa mai departe continua profesoara.

Va dati seama, in clasa a 8 a, toti eram pe jos de ras... totusi... cum poti sa scrii asa ceva la o teza ?

Link to comment
Share on other sites

Sal'tare.

Felicitari celor care au participat la aceasta prima editie a concursului.

Ati prezentat povesti haioase si mi-a facut placere sa le citesc.

Am trimis punctajul meu lui Paul, ramanand sa stabileasca el clasamentul final.

Cu stima,

Io, Drops

Link to comment
Share on other sites

Vreau sa va felicit si sa va multumesc tuturor pentru participare,speram ca la urmatoarele concursuri/editii sa avem mai multi doritori. :D

Clasament:

Locul I : FilareT :trophy:

XFRWd.png

UPDCX.png

* De scoaterea warn-ului se va ocupa Forbidden.

Locul II : Jack

QCWp5.png

nPPue.png

Locul III : Teils1

4q6SS.png

Locul IV : Oliver

wzjVp.png

Special thanks to:

Forbidden , An00bY & Nea' Drops.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...