Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Erhard

[Rezolvat]Noninn - Non-fp

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Maxtone

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Noninn

Screenshot-uri: Partea 1: vBVlZ.jpgbkl4i.pngfbHD2.pngPartea 2: OCRFu.jpgY0taL.png5Xek2.jpgari0p.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ma bateam cu el in fata bancii iar dupa ce ramanea cu 20hp intra in banca si isi lua heal, s-a intamplat de 4 ori consecutiv, dar am facut doar de 2 ori poze.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Vicentzo, Maryus

Martori: MrDexter

Posted

Tu degeaba spui in acest topic ca nu e fair-play ca sti prea bine de ce am intrat in banca.. Din cauza politistului care ne spunea sa incetam . Mai exact politistul ,,where,,.Consider ca acest topic lai facut de pomana... Pozele ce arata ca am intrat in banca .. dar cand politistul ne-a spus sa ne oprim de ce nu ai facut poze sa le pui si pe acelea??

Posted

Nu inteleg legatura care o faci tu, a spus sa incetam din duel, nu sa intram in banca si sa luam HP. Asteapta raspunsul unui moderator fara a mai posta.

Posted

Prima oara sa zicem ca ai avut motiv sa te opresti din duel deoarece ti-a zis politistul. Puteai sa intri in banca, asteptai 1 minut pana pleca si continuai duelul. Nu era strict necesar sa iti iei hp. Dupa ce a plecat politistul ai intrat iar in banca si ti-ai luat hp, fapt ce se considera lipsa de fairplay. Noninn va primi warn + prison pentru lipsa de fairplay.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...