Erhard Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Numele meu în joc: Maxtone Numele EXACT celui pe care îl reclam: Noninn Screenshot-uri: Partea 1: Partea 2: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ma bateam cu el in fata bancii iar dupa ce ramanea cu 20hp intra in banca si isi lua heal, s-a intamplat de 4 ori consecutiv, dar am facut doar de 2 ori poze. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Vicentzo, Maryus Martori: MrDexter
cosmyn20001 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Tu degeaba spui in acest topic ca nu e fair-play ca sti prea bine de ce am intrat in banca.. Din cauza politistului care ne spunea sa incetam . Mai exact politistul ,,where,,.Consider ca acest topic lai facut de pomana... Pozele ce arata ca am intrat in banca .. dar cand politistul ne-a spus sa ne oprim de ce nu ai facut poze sa le pui si pe acelea??
Erhard Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Nu inteleg legatura care o faci tu, a spus sa incetam din duel, nu sa intram in banca si sa luam HP. Asteapta raspunsul unui moderator fara a mai posta.
cosmyn20001 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Am intrat in banca pentru a inceta ca tu tot continuai si nu vroiam sa fac wanted aiurea si sa fie si cop langa mine;)
Cristian Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Prima oara sa zicem ca ai avut motiv sa te opresti din duel deoarece ti-a zis politistul. Puteai sa intri in banca, asteptai 1 minut pana pleca si continuai duelul. Nu era strict necesar sa iti iei hp. Dupa ce a plecat politistul ai intrat iar in banca si ti-ai luat hp, fapt ce se considera lipsa de fairplay. Noninn va primi warn + prison pentru lipsa de fairplay.