iNNstinCt Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Numele meu în joc: Gronkh Numele EXACT celui pe care îl reclam: Aspec Screenshot-uri: • • • Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Kill in banca. Tin sa precizez faptul ca a dat si cu picioarele [kung-fu] dar si cu arma cea ce in banca este bug abuz :D.. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Andreea[AOD] Martori: N-avem d'astia
Ciolosh Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 aici fugi spre banca aici intri in banca aici fugi sa iti iei heal aici iti iei heal
iNNstinCt Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 O poza in care ma bateam si eu cu tine ai? S-au doar asa vanezi pentru killuri. Fugeam in banca pentru ca nu aveam mats din cauza celui care ne ardea cu wanted. Dupa am murit vre-o 5 persoane, care au si intrat toti la jail... [MrrN, Negrea, etc.] PS: In cazul in care am facut ceva non-fp, imi voi accepta pedeapsa. Dar sper ca si tu sa o primesti pentru bug-abuz. O zii buna. + • Deathmatching-ul (omorul altor jucatori), banca, cat si la spawn-ul oricarei factiuni sau spawn-ul civil (inclusiv spawn-ul jucatorilor IN case) este pedepsit, în functie de gravitate, de la prison pana la ban de maxim 7 zile. De asta am laut eu hp. :tiphat: • Nu aveti voie sa folositi arma in banca, acest lucru se pedepseste cu ban de pana la 30 de zile. Ti-am ingrosat si colorat ce era important.
lego_kid Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Gronkh primeste warn si prison pentru non-fp. Aspec primeste ban 30 de zile pentru ca a utilizat o arma in incinta bancii. fara antecedente de acest gen , amandoi.