pescaru Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Numele meu în joc: OUTLOOK Numele EXACT celui pe care îl reclam: alexdzc Screenshot-uri: Descriere a situa. Era un event organizat de sobo la hq mafia si am fost chemat de el ca sa dau arme. Am intrat in hq mafia si am zis 'care vrea eagle ' si alexdcz m-o impuscat Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): eric drg si justinpa Martori: skanee ,ewze , mishka., themurdockk ,kidzeen , alexus , gyx , sensei , sobo, si ss
AlexDZC Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 1. nu te-a chemat nimeni 2. ai venit sa vinzi deagle , nimeni nu avea nevoie 3. te-a intrebat daca participi ? ai spus nu 4. ti sa spus sa pleci ! nu ai plecat 5. In concluzie tinere ai cam deranjat eventul nu crezi ? se vede destul de clar in poza lui daca trebuie postez si eu poza .
Skanee Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Postez in calitate de martor , skanee Ai venit te-a intrebat lumea daca participi ai spus ca nu ti s-a spus sa pleci , ai refuzat si te-a omorat. :dontknow:
Dragos Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Tu deranjezi eventul cu deagle si mai spui ca nu participi .. si tot tu esti ala care face plangere? :) warn up pentru vanatoare.