Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Tempest.

[Rezolvat]Vlad - Limbaj

Recommended Posts

Guest Tempest.
Posted

Numele meu în joc: Glacier

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Vlad

Screenshot-uri: KSK3E.png , dCcxG.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): El mi-a bubuit masina eu am pus-o langa el si dupa a inceput sa ma jigneasca.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -

Martori: Pozele

Posted

Bai omule dupa ce ca vi cu masina in flacari si te bagi in noi cum ai vrea sa reactionezi, sa te felicit?

Dupa parearea mea esti vanator si nu cred ca am mai avea ce discuta cu un copil orfan ca tine.

// DPA 5 zile pentru flame si jigniri.

Guest Tempest.
Posted

Dupa ce ca tot voi ati bubuit masina , mai si vii aici sa spui ca sunt vanator ! Apropo fac 16 ani in mai putin de o luna + nu sunt orfan..am ambii parinti sanatosi tun ! :) Cred ca ai depresii mintale.. :crazy:

Posted

Dupa ce ca tot voi ati bubuit masina , mai si vii aici sa spui ca sunt vanator ! Apropo fac 16 ani in mai putin de o luna + nu sunt orfan..am ambii parinti sanatosi tun ! :) Cred ca ai depresii mintale.. :crazy:

Te inteleg copilas:

1. Te tot bagai cu masina in noi clar ne-am enervat si ti-am bubuit-o.

2.In loc sa cobori frumos din ea tu vi mai aporpe de noi ca de sa patim si noi la fel, se vede si in poza ta ca ai facut w2.

Deci concluzie daca tu nu ne tot stresai si iti vedei de drum nu se ajunge aici.

Multumesc.

Guest Tempest.
Posted

Daca tu nu bubuiai masina , eu imi vedeam de drum linistit pretenash , apoi tu m-ai jignit , desi voi nu ati murit. + ca wanted am facut ca l-am omorat pe unu inainte sa imi adresezi tu acele cuvinte restrictionate !

Guest Tempest.
Posted

Daca tu nu bubuiai masina , eu imi vedeam de drum linistit pretenash , apoi tu m-ai jignit , desi voi nu ati murit. + ca wanted am facut ca l-am omorat pe unu inainte sa imi adresezi tu acele cuvinte restrictionate !

// DPA 3 zile pentru flame si double post.

Posted

Poftim?

Ba sa sti ca am murit, noi ne grabeam ca era war la banca si tu te tot bacai in noi altfel de ce crezi ca ti-am bubuit masina, asa ca ne-a venit noua?... deci lasa minciunile ca m-am saturat de copii flamanzi dupa +1 cum sunteti voi...din cate vad o sa trebuiasca sa imi lipesc un deget de F8 cu asemenea creaturi.

P.S cu "pretenash" sa vorbesti la tine in Ferentari nu aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...