Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bytza

[Rezolvat]Teils1 - Spawn kill

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Bytza

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Teils1

Screenshot-uri: 1rzuhi.png , 2r3ce9i.png

Descriere a situatiei: au venit o trupa de DNB in spawn care pur si simplu nu aveau ce face , suparati ca la SA nu au avut rezultate ... bai oameni buni nu asa varstati invidia pe noi sa veniti in spawn si sa ne omorati . Nu sunt un adept al posturilor , dar nici macar bunul simt nu la avut sa-si ceara scuze .

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): nu mai stiu

Martori: PhiLL

Posted

Stiu ca nu mi-am cerut scuze, deoarece sunt constient ca si tu ai o vina in treaba asta. N-am stat cu degetul pe F8, insa stiu si imi aduc bine aminte ca ai iesit din spawn, m-ai atacat (se vede in una din pozele tale de la avatar ca ti-ai facut un eagle si ai consumat ceva gloante - pe mine - ), dupa care te-ai intors inapoi in spawn. Din cate imi amintesc, am voie sa te atac in spawn daca am avut tangete in afara lui.

Posted

Pretenas asta spun , ai dovezi ca am iesit din spawn ? Din culoarul mov nu am iesit se vede in poze.Si de ce minti acuma fara dovezi ? Dupa ce m-ai omorat am venit peste voi normal . Te rog sa nu mai inventezi lucruri si sa astepti decizia unui admin .

O zi buna !

Posted

Ai dreptate! Nu am dovezi, am repetat si mai repet a 10 oara! Nu sunt vanator, asa ca nu stau cu degetul pe F8. Stiu ca am niste martori foarte importanti, colegi de factiune, care au fost prezenti cand s-a intamplat acest "eveniment nefericit" (Daca crezi ca mint, aminteste-ti mai bine, dupa care uita-te si pe minimap-ul din pozele puse de tine). Ei te-au vazut cand ai ti-ai facut un deagle si ai iesit din spawn ca sa ma omori, iar cand ai vazut ca suntem prea multi, te-ai retras in spawn cu "coada intre picioare", sperand ca noi sa nu te atacam fiind spawn-ul. Pe mine nu ma poti prosti, eu am facut prostia asta acum cativa ani (Cu Spartan16 si Gladiator9) si imediat am fost ban-at pentru vanatoare.

#Ca sa vezi ca sunt un om de nota 10, am sa-ti ascult spusele si nu voi mai posta pana ce va lua decizia un admin.

Posted

Foarte bine , asteptam decizia . Vanatoare nu e , e primul post facut pe aici doar ca ma enerveaza ca va strangeti si voi de cateva ori 5-6 si nu aveti de lucru si veniti peste noi in spawn si trageti , nu e prima data .. la tine poate o fi dar ai mai multi colegi care procedeaza la fel .

Posted

Teils1 - prison.

Telis spune pe PM urmatoarele:

Hei! Uita-te mai bine te rog frumos. Sunt doua lucuri acolo:

1. Vanatoare: Se ved petele de sange care au fost lasate cand m-a atacat.

2. Provocare: M-a provocat "hai dai"

Eu zic sa te uiti mai bine peste plangere

Eu zic ca nu era nimeni in spatele tau ( in real life ) cu pistolul la tampla si a spus " hai.. DAI!"

Asa ca faptul ca ai dat, ca l-ai omorat a fost libera ta alegere, ceea ce de obicei atrage si consecinte.

Esti liber sa postezi o reevaluare a situatiei iar alt coleg moderator va fi mai mult ca fericit sa o rezolve. ( corect daca crezi ca aici nu s-a rezolvat corect )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...