NXC Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 sincer nu vedeti ca toata lumea ........TOATA lumea vrea o sichimbare.......vrea ceva nou......ceva interesant......sa merite sa te joci iara de la nonrr.....sa te chinui.......dar voi admini sincer nu vreau sa va jignesc dar va cam doare frate.....nu va intereseaza.....ganditiva la faza.....ca daca nu am fi noi playeri?.....CE S-ar alege de srv asta?.....care toata lumea stie ca e un srv renumit de MU.....pe old db juca lumea in prostie......se ajunsesera si la 100 de rr.......credeti ca acele persoane nu le-au dat din placere.......nici nu vreau sa ma gandesc ce era atunci la CS si ce e acum:)))))) Luati atitudine sau in scurt timp o sa bata vantul pe srv de mu.....sincer....... care e de acord cu mine rog cu un pro......poate asa se va schimba ceva.......un sezon 3 alea alea.....ar fi frumos
NXC Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 o chestie care am vazut pe alte srv de mu......si aici nu exista asa ceva.....frate daca sunteti admini......v-ati luat o raspundere nu?.....am fostat acum 3 ore si 1 admin nu a zis nimic.......ca si cu plangerile.......fac acum o plagere pt ceva......si abia dupa o zi apare si un admin plictisit de viatza si zice ban x zile.....sau bla bla bla ce zice el acolo......NU VA INTERESEAZA MA up
oick Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Posturile tale au fost citite de catre un admin. Vom tine cont de parerea ta. Inchis.