FullSpeed Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Numele meu în joc: FullSpeed Numele EXACT celui pe care îl reclam: PhilL Screenshot-uri: ( 1 ) ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Am pus masina pe el , se pune in Esc si tot revenea ca sa nu-l putem omora... Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Vicentzo , Andreea Martori: HeatoN , Sayid
Phill Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Acolo eram afk :| Am pus bilet si apoi am iesit afara aveam de gand sa merg pe forum ... am mers pe forum dupa care am vazut ca erai cu masina pe mine si pana la urma m-ai omorat cu masina,.. nu inteleg de ce faci post :| M-ai omorat...
FullSpeed Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Se vede in pozele pe care le-am pus cum te pui in Esc si revii ca sa vezi daca mai sunt cu masina pe tine , as dori si eu poza cand te-am omorat daca tot postezi aici .
Phill Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Daca stiam ca imi faci post mai mult ca sigur faceam poza :)
FullSpeed Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 RETRAG plangerea , baiatu si-a cerut scuze .