Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -NasPudrat-

Pk spot

Recommended Posts

Guest -NasPudrat-
Posted

nefondata...in stanga sus apar si eu :crazy:

Pai nu e interzisa stationarea in kant ,poate sa fie si 1000 de insi,ala e party-ul ,se vede clar ,dar nu te invat eu pe tine .Daca tie iti place sa joci asa ,joci urat.Joc MU sa ma relaxez nu sa stau de toate panaramele care nu stiu sa joace frumos ,ar trebui sa te evapori dupa serveru` asta ,trebuie sa stau phono pe spot ca sa pot creste ca sa nu fi tu nesimtit. Dupa ce ca stai si cu 3-4 caractere in joc,iti place elite si main2 in prostie ( se poate verifica ,este vorba de _SuN_ ; Glock ; Neamtu_BK ; Desole )

Posted

Pai nu e interzisa stationarea in kant ,poate sa fie si 1000 de insi,ala e party-ul ,se vede clar ,dar nu te invat eu pe tine .Daca tie iti place sa joci asa ,joci urat.Joc MU sa ma relaxez nu sa stau de toate panaramele care nu stiu sa joace frumos ,ar trebui sa te evapori dupa serveru` asta ,trebuie sa stau phono pe spot ca sa pot creste ca sa nu fi tu nesimtit. Dupa ce ca stai si cu 3-4 caractere in joc,iti place elite si main2 in prostie ( se poate verifica ,este vorba de _SuN_ ; Glock ; Neamtu_BK ; Desole )

u ai parasit spotu inainte sa faci printu ala in min 24 cand eu eram pe spot....cum vezi in printul tau :)))

Guest -NasPudrat-
Posted

u ai parasit spotu inainte sa faci printu ala in min 24 cand eu eram pe spot....cum vezi in printul tau :)))

Am print spot / PARTY ?!

DA !

Am print PK ?!

DA !

Am print SAFE ?!

DA !

Atunci sa asteptam decizia modelatorului fara sa facem spam :tiphat:

Guest -NasPudrat-
Posted

In poza ta cu spotul mai apare un caracter. Alta poza cu spotul ai ?

Nu alta nu am ,acel char era Glock, din cate stiu e de ajuns printul cu party-ul ,adica am dar am dat sw,etc.Daca nu e valid retrag

Posted

o plangere postata de aiurea duce la sanctionarea cu nefondata

20. Plangeri nefondate.

Cand faceti o plangere impotriva unui jucator, asigurati-va ca dovezile pe care le aveti sunt conforme cu regulamentul si/sau ghidul de postare si ca plangerea este apta sa duca la suspendarea respectivului caracter.

Orice plangere care nu respecta regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectandu-le, se va dovedi ca fiind nefondata, va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- prima abatere - suspend de minim 5 zile

- a doua abatere - suspend de minim 10 zile

- a treia abatere - suspend de minim 30 de zile

- a patra abatere - suspend de minim 60 de zile

- a cincea abatere - suspend de minim 98 de zile

Guest -NasPudrat-
Posted

o plangere postata de aiurea duce la sanctionarea cu nefondata

20. Plangeri nefondate.

Cand faceti o plangere impotriva unui jucator, asigurati-va ca dovezile pe care le aveti sunt conforme cu regulamentul si/sau ghidul de postare si ca plangerea este apta sa duca la suspendarea respectivului caracter.

Orice plangere care nu respecta regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectandu-le, se va dovedi ca fiind nefondata, va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- prima abatere - suspend de minim 5 zile

- a doua abatere - suspend de minim 10 zile

- a treia abatere - suspend de minim 30 de zile

- a patra abatere - suspend de minim 60 de zile

- a cincea abatere - suspend de minim 98 de zile

Nu pot sa spun decat atat > http://www.youtube.com/watch?v=AP6lEAYqSe0

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...