Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crowley

[Rezolvat]AlexDZC - Spawn kill

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Mr.Levy

Numele EXACT celui pe care îl reclam: AlexDZC

Screenshot-uri: Aici a tras prima data cand eram in spawn .

Continua sa traga .

Iar trage .

Trage .

Sare de pe pod .

Ma omoara chiar daca-s in spawn .

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram in spawn , in blade , cand deodata imi scade hp-ul si vad un SFR pe pod ca trage-n mine . Ma duc dupa el si sare de pe pod in spawn dupa care ma omoara . M-am saturat de toti newbs care habar n-au de regulile server-ului . Nu va mai las , cum ati gresit fata de mine , v-am ars ca m-am saturat . Numai azi am fost omorat de 2 ori in spawn la war . Nu va mai merge cu mine , ca sa stiti !

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): cRs , moses

Martori: Ss-urile .

Posted

imi e mila de tine :( saracu de tine

Ca de obicei , va dati " inteligenti " cu posturi de genul acesta , sa sti ca nu sunteti mai presus de nimeni daca vanati si sunteti pupincuristi , pentru ca asta este adevarul . Alianta voastra ( inafara de cativa din Mafia si alti 5/6 ) sunt o adunatura de pupincuristi . Dovada ? cum a venit Panther lider Ballas ( avand admin lv 2 ) v-ati dat cu binisorul pe langa el , pana l-ati facut sa stea cu TV-ul pe noi pentru a lua ban majoritatea din Grove . Dar pe voi nu a stat nimeni cu TV-ul , interesant , si tot noi suntem aia care fac bug abuse , c-bug , maratoane in dueluri si multe alte chestii de care suntem acuzati .

* Nu stiu cui ii e mila si de cine . Accept orice pedeapsa credeti ca merit pentru ca am spus un adevar !

** Si acum o sa-mi aud vorbe gen " mama ce frustrat e ala " , " uite un no-lifer " , " alt disperat " , pentru ca asta va e felul .

O zi buna ! :tiphat:

Posted

imi e mila de tine :( saracu de tine

Ca de obicei , va dati " inteligenti " cu posturi de genul acesta , sa sti ca nu sunteti mai presus de nimeni daca vanati si sunteti pupincuristi , pentru ca asta este adevarul . Alianta voastra ( inafara de cativa din Mafia si alti 5/6 ) sunt o adunatura de pupincuristi . Dovada ? cum a venit Panther lider Ballas ( avand admin lv 2 ) v-ati dat cu binisorul pe langa el , pana l-ati facut sa stea cu TV-ul pe noi pentru a lua ban majoritatea din Grove . Dar pe voi nu a stat nimeni cu TV-ul , interesant , si tot noi suntem aia care fac bug abuse , c-bug , maratoane in dueluri si multe alte chestii de care suntem acuzati .

* Nu stiu cui ii e mila si de cine . Accept orice pedeapsa credeti ca merit pentru ca am spus un adevar !

** Si acum o sa-mi aud vorbe gen " mama ce frustrat e ala " , " uite un no-lifer " , " alt disperat " , pentru ca asta va e felul .

O zi buna ! :tiphat:

Ca sa nu mai fac un topic nou am decis sa mai adaug o poza cu alex cand omoara in safe zone:

View post on imgur.com

O zi buna.

Posted

nu pot demonstra .... el ma atacat primul ma lasat cu low hp si dupa lam atacat si eu .. si mai are curaj sa puna pe forum

CE ? Bai copile , iti bati joc de mine ? CUM POTI SPUNE asemenea cuvinte ? nu te-am atins ! Cum drq sa te las cu low hp cand in poza cand ma omori ai full ? GANDESTE COPILAS ! Doamne cu ce tupeu vine el pe forum si-mi spune ca l-am provocat , ca l-am atacat si ca l-am lasat cu low hp cand eu eram pe sv de 3 min si vroiam sa plec din spawn si deodata apari tu si incepi sa tragi ! Cat de MULT mai puteti mintii ? Daca nu ma credeti ca eram de nici 3 min , verificati logurile , am stat in spawn cu GunmaN si dp am vrut sa plec !

Uat Da Fac ?!

Cand ti-am zis pe /w dp ce m-ai omorat ca erai in spawn si te-am intrebat daca stii sa deosebesti culoarea verde de celelalte , nu mai aveai asa tupeu .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...