Mihai1200 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Numele meu în joc: MiXtap Numele EXACT celui pe care îl reclam: aLeXuTzU28 Screenshot-uri: Album Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la cai cu GamYng si am vrut sa il omoram a fugit s-a pus afk dupa a revenit iam luat tot hp`u iar sa pus afk si dupa ce a revenit s-a urcat pe un BMX si a fugit. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Eric , Specter , Maryus , Andreea Martori: Gamyng Postez eu pentru MiXtap deoarece intampina dificultati cu forumul.
alexiniosm Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 In primul rand eram afk timp de 3 minute.....cand am revenit trageai in mn.....dupa care am fugit si am luat un bmx...si am plecat deoarece nu aveam arma....
MrSR Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Pozele spun altceva nenea. 1. Ai revenit ai vazut ca tragem in tine si te-ai pus afk. 2. Ai revenit din nou si ti-am luat hp si iar te-ai pus afk. 3. Dupa ce te-ai pus afk a 2 oara ai revenit si ai fugit la BMX.
alexiniosm Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Am martor man ........nu inchideti topicul va reveni martorul maine sau peste zile are niste probleme tehnice cu pc il repara si va reveni......si in primul rand duelul nu se face alergand in cerc....de fiecare data cand ma duelez cu tn fugi in cerc...nu asa se face....gta...nu mai spun nimix inceteaza si tu;)
MrSR Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Decat sa faci acuzatii nefondate mai bine ai veni cu niste dovezi , pana atunci tu esti cel acuzat de Non-FP prietene daca ai vazut ca tragem in tine si iti luam tot HP`u dc te-ai pus AFK ? ca esti bikers ? nu frate vezi ca esti in duel stai sa lupti nu sa dai esc..
alexiniosm Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Cine vorbea ma voi care fugiti in cerc si dati /q cand va atacam sau cum l-am prins pe [blackAnngeel] ala la baraj la nrg am tras in el mai avea low hp si merge si se omora in apa....asta nu ii duel.....si ce faceti voi acum....se numeste Vantatoare.
MrSR Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nu cred ca e vanatoare domnu alex deoarece tu daca stiai ca esti din duel si ti-am scazut hp nu trb sa dai esc si sa fugi cu BMX asta e non-fp din punctul meu de vedere acuma sa vedem ce o sa zica moderatori. * LAST POST.
faNNNtaSy Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Postez in calitate de martor al lui alex,el a fost afk si cand a revenit la pc l-am rugat sa vina sa ma ia pe mine asa ca a luat un bmx si a plecat de acolo fara sa isi dea seama ca tu trageai in el.Orcum tu esti cel mai mare vanator de pe server. P.S: Numai postati asteptati decizia unui moderator.
MrSR Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 =))) ma faci sa rad :)):)) ma prietene daca a vazut ca iam luat TOT hp`u DE CE A PUS ESC imi poti spune si mie ??
Cristian Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nu acceptam albume, am sa te rog sa pui link catre fiecare poza in parte. De asemenea am sa va rog sa nu mai postati daca nu aveti alte dovezi de adus, ca sa nu incepem sa folosim butoanele magice.
MrSR Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 - era afk - idem - revenise ii luasem tot hp - idem - fuge cu bmx
Cristian Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Din cate pot observa l-ati gasit afk, iar dupa ce a revenit a fugit, fapt ce nu este "non-fp".