Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest RSR

Reevaluare Abis

Recommended Posts

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=444609

Deci la ora 6:10 cand am plecat la munca era andrea singura pe spot.Are si poza.Am venit la pt.am facut party dupa care a venit si Kobra care se vede in printul lui Glock ca e pm dar care ulterior a murit desi nu inteleg cum pentru ca tin spotul destul de bine si in momentul de fata.

andrea din cate am inteles a plecat de pe spot.a pierdut dreptul la acel spot.bun.

glock al meu a intrat in auto

a facut print cu party.nu inteleg de ce are drepturi la spot

Explicati-mi si mie.

Sunt 5 persoane in pt.3 sunt on.Refac party si lasa cele 2 persoane fara pt.De ce au acele 2 persoane drepturi la spot? din moment ce nu mai au party acolo?

Alta faza pe care domnul redemption nu a vazut si nici nu a verificat ( nush daca se poate verifica) este ca Kobra inca era pm cand eu am refacut party iar Glock era murderer pe spot si nu am putut sa ii dau pk.A vz ca au iesit restu din party si am refacut.s-a dat clearpk ca scrie acolo commoner iar eu din greseala pura i-am dat pk.

Deci daca vin 5 persoane pe un spot iar cel care are printul cu spotul gol pleaca pierde dreptul la spot iar celelalte 4 persoane au drept la spot pentru ca au print cu pt nu?

in concluzie cele 4 persoane pot sa aduca alte 4 persoane si sa faca 4 party diferite si sa traga in acelasi loc.Doar au drept la spot nu? in situatia asta ar fi sa fie pe spot 16 persoane. cu drept la spot si inca poate continua lista.

Intrebare..cum se rezolva situatia de mai sus? stau toti la ks? isi dau pk si se lasa cu vreo 12-15 ss?

sunt tare curios.din cate am inteles de la adrian bk o sa ia ss pe contul asta de clona

as vrea ca macar adminii sa citeasca situatia data de mine si sa imi spuna ce faceau ei daca erau in locul meu.dadeau pk sau nu? are logica situatia de mai sus? eu zic nu.

cu parere de rau dar eu renunt la acest joc din moment ce adminii dau ss doar pe baza unor poze mai ales atunci cand vad ca e pk spot nu se mai uita la altceva.

Felicitari Glock _SuN _ kyohei si care ma mai iubiti.

Ati scapat de mine.

O sa ma gandesc daca o sa cedez contul in guilda sau nu.

spor si felicitari domnilor admini pentru inteligenta de care dati dovada.

Link to comment
Share on other sites

Dar de ce sa ii dai pk? ce nu il puteai lasa sa stea langa voi? no warn pls

dar de ce sa nu ii dau pk daca eu aveam party cu restu cu care refacusem?

Link to comment
Share on other sites

si va mai dau o situatie domnilor admini

ce se intampla in arena unde se face party

ownerul spotului nu mai vrea sa stea in joc si iese si toti ceilalti din party au poza cu party si bineinteles drepturi la spot.

ce se intampla? acolo dai pk intruna si degeaba.se sta la ks? cine devine ownerul spotului?

rezolvati va rog problema asta si cea de mai sus.sunt curios ce raspuns dati

Link to comment
Share on other sites

Daca tot zici ca erai de mai multa vreme pe spot de ce nu pui o poza cu spotul?

Daca pui o poza inainte de asta: http://www.imagebam.com/image/501db2199346801 se schimba situatia (asta daca nu cumva ai plecat intre timp).

El a intrat in party pentru ca "a primit" o invitatie, adica cineva a dat pt pe el (este doar vina voastra ca lasati auto pt).

Daca zici ca de la 6 erai pe acolo spot in pt cred ca e destul de usor sa pui o poza cu spotul/pt fara Glock.

ce se intampla in arena unde se face party

ownerul spotului nu mai vrea sa stea in joc si iese si toti ceilalti din party au poza cu party si bineinteles drepturi la spot.

ce se intampla? acolo dai pk intruna si degeaba.se sta la ks? cine devine ownerul spotului?

Cine are poza mai veche cu pt/spot gol are dreptul asupra lui.

EX: Daca eu am spot si te iau in pt si pe langa tine mai iau in 4 (si tu esti baiat destept si faci poza cu spotul) dupa ce pic/plec eu ar trebui sa-ti ramana tie. :)

Exista un "dar" si anume daca eu vreau sa las cuiva acel spot (daca nu e in pt va rog sa plecati ca sa poata face poza cu spotul), daca e pt ii zic X-ulescu iti ramane tie spotul, daca e in pt cu mine si face o poza atunci el e seful pentru ca a primit spotul de la mine care era proprietarul.

Mereu exista o logica:)

Link to comment
Share on other sites

am sa imi fac timp si o sa va arat mai ales voua adminilor ca la acea plangere ati gresit chiar daca ati mers dupa regulile jocului.sunt cateva detalii acolo care ar trebui sa conteze dar acum nu am chef si nu ma mai agit pentru ca oricum renunt la joc.

cum se joaca acum..lasa de dorit.

leave the topic open.

acest fragment este luat din Regulamentul jocului ( am ingrosat sa vada tot chiorul de und este )

15. PK (Player Kill)

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile

- A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat)

Mai este necesar un screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului.

Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden.

PK in arena nu este pedepsit

acesta este modelul de plangere.

Model Reclamatie PK pe spot.

1. Un Screen shot facut in momentul cand reclamantul este singur pe spot (sau cu party).

2. Screenshot facut in momentul decesului. Este obligatoriu sa mai scrie inca sus stanga numele celui care a facut pk.

3. Screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului.

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (cel omorat este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau drop.

PK va fi considerat provocat doar in situatia in care cel care ucide a fost insultat foarte grav

PK in arena nu este pedepsit.

intrebare : pana la urma care este regulamentul? ghidul de postare sau regulament ? eu la regulament nu vad sa zica ceva de poza cu spot/party. nu ar trebui sa fie mai explicit?

pentru in momentul de fata eu pot sa inteleg asa: se pedepste pkul pe un player care este singur pe spot sau in party eventual.din cate am vz in pozele lui glock nu are nici poza singur pe spot..si nici poza cu party cand i-am dat pk.

are poza cu party de dimineata...poza cand era pe spot dar fara party si poza cand ii dau pk neavand party

acesta e un citat de la inteligentul Glock in care spune :

PS: sunt pe acel spot de la 07:35.....dak e nevoie postez si un print......doar ca atunci am mai parasit spotu

ps2: toti aveam acelasi drept la spot ptr ca toti avem print cu acel spot la party si nu singuri, andrea a parasit si ea spotu...fiind singura care avea print singura

Deci el si andrea si respectiv Kobra care era pm au parasit acel spot bineinteles ca s-au intors pe el.

Eu de la ora 6:10 nu am parasit acel spot pentru ca am fost la munca.

In concluzie cine avea dreptul la acel spot? el ? sau eu?

Vreau cu ocazia asta sa il intreb un lucru :

1.Era party intreg : Kobra andrea Abis Glock Porto.Cand am venit eu de la munca am refacut party.A iesit andrea si porto din party si evident ca ai ramas tu cu Kobra in pt facut de el.Deci erai on pentru ca in poza cu pk erai iesit din party.

2.Erai rosu ( ai omorat 3 persoane ca sa ajungi pe spot pentru ca nu puteai de Gheata care m-a si sunat si mi-a spus de tine ca esti pe spot. si din cate stiu daca esti rosu pierzi dreptul la golden sau spot. nush ce fel de rosu erai tu pentru ca am tras in tine si nici un efect.te invarteai de la es si nu mureai.

3.Ai vz ca am scris pe alb si stii asta f bine glock ca vreau sa iti dau pk.ce ai facut? ai dat pkclear si in urmatoarea secunda din greseala ti-am dat pk si hop si printu tau.

Acum intrebarea : A fost asta sau nu vanatoare? Eu spun ca DA. Ai asteptat momentul potrivit ca sa dai pkclear si sa faci print.Cand incercam sa iti dau pk si nu puteam ba chiar te-ai miscat cu cursorul pe mine dar am crezut ca mi s-a parut.

iar acum pentru domnul Redemption si as vrea sa imi raspunda chiar el la aceasta intrebare si sper sa fie un raspuns bun si pe masura inteligentei sale de admin :

In plangerea aceasta chiar daca nu este rezolvata de tine :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=443027

s-a postat pe data de 6 iunie si s-a rezolvat tocmai pe 20 iunie.Cat este la mijloc? 2 sapt? sau imi joaca ochii feste.

Cate replay sunt acolo? vreo 10?

La mine de ce nu ai asteptat sa postez si eu niste poze sau sa ma apar?

De ce ai intrat atat de rapid si hotarat? te-ai uitat la poze..ai vz ca eu nu am spus nimic pentru ca aveam ss pe forum POC ss Abis pentru pk spot.A fost greu? Nuuuuu

Acum ija te rog nu ma lua pe mine cu vrajeli din astea sa pun poze aici ca nu sunt eu fraieru vostru sa stau deja de 3 zile in ss si pana dezbateti voi ca apoi printr-o minune pe care nici nu vreau sa o vad sa imi spuneti ca s-a gresit si imi scoateti ss-ul cu o zi mai devreme.prostii din astea sa le aruncati la copii de 10 ani care se bucura la 1 chaos primit moca.

Cu ocazia asta as putea sa propun ca fiecare plangere sa fie rezolvata dupa ce ambele parti si-au spus povestea/parerea sau macar sa recunoasca vinovatul.din cate stiu voi judecati situatiile si apoi dati ss.e un fel de tribunal aici.ar trebui ca reclamantul sa posteze si reclamatul sa se apere.nu vi se pare normal domnilor admin inteligenti?

Si credeti-ma ca as putea sa continui sa va spun tot felul de situatii si sa va dau tot felul de exemple prin care sa va arat cat gresiti voi si unde.Dar cu ce folos? :))

Link to comment
Share on other sites

am sa imi fac timp si o sa va arat mai ales voua adminilor ca la acea plangere ati gresit chiar daca ati mers dupa regulile jocului.sunt cateva detalii acolo care ar trebui sa conteze dar acum nu am chef si nu ma mai agit pentru ca oricum renunt la joc.

cum se joaca acum..lasa de dorit.

leave the topic open.

acest fragment este luat din Regulamentul jocului ( am ingrosat sa vada tot chiorul de und este )

15. PK (Player Kill)

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile

- A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat)

Mai este necesar un screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului.

Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden.

PK in arena nu este pedepsit

acesta este modelul de plangere.

Model Reclamatie PK pe spot.

1. Un Screen shot facut in momentul cand reclamantul este singur pe spot (sau cu party).

2. Screenshot facut in momentul decesului. Este obligatoriu sa mai scrie inca sus stanga numele celui care a facut pk.

3. Screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului.

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (cel omorat este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau drop.

PK va fi considerat provocat doar in situatia in care cel care ucide a fost insultat foarte grav

PK in arena nu este pedepsit.

intrebare : pana la urma care este regulamentul? ghidul de postare sau regulament ? eu la regulament nu vad sa zica ceva de poza cu spot/party. nu ar trebui sa fie mai explicit?

pentru in momentul de fata eu pot sa inteleg asa: se pedepste pkul pe un player care este singur pe spot sau in party eventual.din cate am vz in pozele lui glock nu are nici poza singur pe spot..si nici poza cu party cand i-am dat pk.

are poza cu party de dimineata...poza cand era pe spot dar fara party si poza cand ii dau pk neavand party

acesta e un citat de la inteligentul Glock in care spune :

PS: sunt pe acel spot de la 07:35.....dak e nevoie postez si un print......doar ca atunci am mai parasit spotu

ps2: toti aveam acelasi drept la spot ptr ca toti avem print cu acel spot la party si nu singuri, andrea a parasit si ea spotu...fiind singura care avea print singura

Deci el si andrea si respectiv Kobra care era pm au parasit acel spot bineinteles ca s-au intors pe el.

Eu de la ora 6:10 nu am parasit acel spot pentru ca am fost la munca.

In concluzie cine avea dreptul la acel spot? el ? sau eu?

Vreau cu ocazia asta sa il intreb un lucru :

1.Era party intreg : Kobra andrea Abis Glock Porto.Cand am venit eu de la munca am refacut party.A iesit andrea si porto din party si evident ca ai ramas tu cu Kobra in pt facut de el.Deci erai on pentru ca in poza cu pk erai iesit din party.

2.Erai rosu ( ai omorat 3 persoane ca sa ajungi pe spot pentru ca nu puteai de Gheata care m-a si sunat si mi-a spus de tine ca esti pe spot. si din cate stiu daca esti rosu pierzi dreptul la golden sau spot. nush ce fel de rosu erai tu pentru ca am tras in tine si nici un efect.te invarteai de la es si nu mureai.

3.Ai vz ca am scris pe alb si stii asta f bine glock ca vreau sa iti dau pk.ce ai facut? ai dat pkclear si in urmatoarea secunda din greseala ti-am dat pk si hop si printu tau.

Acum intrebarea : A fost asta sau nu vanatoare? Eu spun ca DA. Ai asteptat momentul potrivit ca sa dai pkclear si sa faci print.Cand incercam sa iti dau pk si nu puteam ba chiar te-ai miscat cu cursorul pe mine dar am crezut ca mi s-a parut.

iar acum pentru domnul Redemption si as vrea sa imi raspunda chiar el la aceasta intrebare si sper sa fie un raspuns bun si pe masura inteligentei sale de admin :

In plangerea aceasta chiar daca nu este rezolvata de tine :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=443027

s-a postat pe data de 6 iunie si s-a rezolvat tocmai pe 20 iunie.Cat este la mijloc? 2 sapt? sau imi joaca ochii feste.

Cate replay sunt acolo? vreo 10?

La mine de ce nu ai asteptat sa postez si eu niste poze sau sa ma apar?

De ce ai intrat atat de rapid si hotarat? te-ai uitat la poze..ai vz ca eu nu am spus nimic pentru ca aveam ss pe forum POC ss Abis pentru pk spot.A fost greu? Nuuuuu

Acum ija te rog nu ma lua pe mine cu vrajeli din astea sa pun poze aici ca nu sunt eu fraieru vostru sa stau deja de 3 zile in ss si pana dezbateti voi ca apoi printr-o minune pe care nici nu vreau sa o vad sa imi spuneti ca s-a gresit si imi scoateti ss-ul cu o zi mai devreme.prostii din astea sa le aruncati la copii de 10 ani care se bucura la 1 chaos primit moca.

Cu ocazia asta as putea sa propun ca fiecare plangere sa fie rezolvata dupa ce ambele parti si-au spus povestea/parerea sau macar sa recunoasca vinovatul.din cate stiu voi judecati situatiile si apoi dati ss.e un fel de tribunal aici.ar trebui ca reclamantul sa posteze si reclamatul sa se apere.nu vi se pare normal domnilor admin inteligenti?

Si credeti-ma ca as putea sa continui sa va spun tot felul de situatii si sa va dau tot felul de exemple prin care sa va arat cat gresiti voi si unde.Dar cu ce folos? :))

no warn eu l am postat.

dc scrii romane nuvele comedii...si nu pui print cu spotu cum ti sa zis? :dontknow:

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...