robo3 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Numele meu în joc:Paty Numele EXACT celui pe care îl reclam: Clohard Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/822/45481646.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):stateam si incercam sa sar la event si dintr-o data vine copul si imi ia motorul! Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Maryus Martori:Fantoma si restul de la event
Oliver Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Salut . In primul rand acel motor era luat de mine de la banca, tu sau alt civil mi l-ati furat la locul eventului . Am incercat pe cale amiablia sa il recuperez, vorbind frumos. Nu ati reactionat in niciun fel . Ba mai mult, poza ta nu dovedeste nimic. Tot ce se poate vedea este persoana mea pe un motor pe rampa din skate park . In orice caz, a aparut wanted, am fost nevoit sa plec de la event, si vazand ca te stradui asa tare sa pui mana pe vehiculul respectiv ti l-am inapoiat. View post on imgur.com Edit : Crezi ca eu fac poza cand ma urc in fiecare vehicul din joc? :)) . Ce-ar fi sa ma inregistrez de cum dau log-in ? :)) . Nu e nevoie de asa ceva . Nu ai dovezi suficiente, ba mai mult am eu cand motorul se afla in posesia ta, chiar daca nu trebuia sa ti-l dau avand in vedere plangerea pe care mi-o faci acum... Vezi ca ai functia edit . Nu este necesar inca un post.
robo3 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Salut . In primul rand acel motor era luat de mine de la banca, tu sau alt civil mi l-ati furat . Am incercat pe cale amiablia sa il recuperez, vorbind frumos. Nu ati reactionat in niciun fel . Ba mai mult, poza ta nu dovedeste nimic. Tot ce se poate vedea este persoana mea pe un motor pe rampa din skate park . In orice caz, a aparut wanted, am fost nevoit sa plec de la event, si vazand ca te stradui asa tare sa pui mana pe vehiculul respectiv ti l-am inapoiat. Revin cu ss imediat chiar daca nu este nevoie, avand in vedere lipsa dovezilor tale. Revino cu ss te rog frumos cand ai avut tu motorul