martafoy Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 pai da ma dar omu' ala o luase la fuga, si ala il impusca ....pai ce draq ca nu mai e legitima apararesi cum a mai spus cineva inainte, despre arma: armele trebuie incuiate undeva, munitia in alta parte si cheia de la ambele in alta parte......deci ala a avut timp suficient sa sa dintr-o parte chei sa ia arma si dupa aia munitia?? le tinea omu' undeva probabil gata incarcate, pregatite. dupa cum am auzit ca Romanita si hotul ar fi avut o relatie (si este posibil, au azut ca ziceau unii ca ce vedea ea la ala....hm...priviti Lady and the Tramp ) sotul poate a aflat si .........poc O luase la fuga pe vreun stadion ceva....nu...era in casa lui Iovan!!!Putem sa dezbatem problema asta la nesfarsit,mai terminam si un Drept(Penal) intre timp.....cat despre relatia hotului cu "mult stimata"Iovan,astea sunt povesti de adormit babutzele la Din Dragoste sau la telenovele!!!Cert este ca noi nu cred ca avem legi potrivite pentru astfel de situatii.....in continuare ii dau dreptate lui Iovan...bine i-a facut....poate nu trebuia chiar sa-l omoare...dar cand iti intra cineva in casa noaptea cu ganduri nu tocmai pasnice,nu-l poftesti politicos afara....
{RO}Cosmin Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 pai da ma dar omu' ala o luase la fuga, si ala il impusca ....pai ce draq ca nu mai e legitima aparare eee ... asta-i buna ! intri la furat si dupa ai pretentii sa fi tratat corect (eventual respectuos ) daca vrem sa despicam firu' ... ala putea fugi ca sa gaseasca o arma ceva cu care sa atace, sa-si cheme un eventual complice, etc. l-ai gasit in casa ... il anihilezi. scurt ! mai bine sa-ti faci tu, dupa aceea, procese de constiinta, decat sa te planga familia. despre arme ... cand am avut arma, o tineam intr-un mini rastel special conceput. si astfel ai la un loc tot ce-ti trebuie arma, munitia, ustensilele de intretinere. nu cred ca mi-ar fi luat 1 min sa descui si sa incarc ... iar locul rastelului este in dormitor din mai multe motive: cand ajungi acasa te schimbi si scoti arma, cand pleci dimineata trebuie sa o iei cu tine, daca se intampla ceva intre timp e bine sa o ai la indemana, daca o pui pe undeva prin casa, repede devine centrul atentiei oricui vine in vizita, etc. cat despre legitima aparare uite ce spune legea: "Legitima aparare - Nu constituie infractiune fapta prevazuta de legea penala, savarsita in stare de legitima aparare. Este in stare de legitima aparare acela care savarseste fapta pentru a inlatura un atac material, direct, imediat si injust, indreptat impotriva sa, a altuia sau impotriva unui interes public si care pune in pericol grav persoana sau drepturile celui atacat ori interesul public. Este de asemenea in legitima aparare si acela care din cauza tulburarii sau temerii a depasit limitele unei aparari proportionale cu gravitatea pericolului si cu imprejurarile in care s-a produs atacul." din cate vad sunt intrunite conditiile ... iar bazaconiile despre relatii, gelozie fac parte din campania de "formare a opiniei publice". pana la urma e vorba de "bogatasul" care a impuscat un "amarat" ... sau/si de teama ca astfel de atitudini s-ar putea repeta si sa ajungem sa ne facem dreptate singuri ... ps: se pare ca m-a "atacat" subiectul. mamaaa cat am scris !
DarkBringer Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 pun pariu ca era codat...head shot pe intuneric noaptea in tunel? sigur avea wall si aim....sa ii faca careva demo si sa ii dea un permanent
w1seMan Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 au inceput sa se tot abereze in presa si pe la tv cum ca respectivu ar fi fost amantu sau alte balarii .. sa vezi de ce e in stare presa din RO
ElizaBlue Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 l-a impuscat mortal in cap... in tip ce saracul ''hot'' se tzinea de bara de gaze... asta consideratzi legitima aparare? acum...dak iovan asta scapa de lege..ce o sa urmeze... va zic eu.. mai multe crime.ps: tzin cu hotzul :]
skydiver Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 l-a impuscat mortal in cap... in tip ce saracul ''hot'' se tzinea de bara de gaze... ps: tzin cu hotzul :] Tu ce-ai fi facut?! Probabil l-ai fi gidilat la subratz
ElizaBlue Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Tu ce-ai fi facut?!Probabil l-ai fi gidilat la subratz l-as fi inpuscat in picior..nu in cap...
skydiver Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Si daca-i nimereai capu'? Asa,din greseala!!
Slick Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Atata timp cat eu nu ma duc la oameni in casa la furat, am pretentia sa nu vina nimeni la mine. Eu i-as fi tras 2 alice
nwradu Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 SOŢII IOVAN ACUZĂOTV şi CNA sunt trase la răspundere de soţii Iovan În această dimineaţă, unul dintre avocaţii soţilor Iovan a făcut o plângere împotriva postului de televiziune OTV. Familia Iovan consideră că, în emisiunile acestui post, a fost ţinta unor acuzaţii grave, insulte şi calomnii. În comunicatul familiei Iovan se arată că o contribuţie importantă la aşa-zisul demers jurnalistic al domnului Dan Diaconescu îi revine CNA care, printr-o tăcere complice, ar fi încurajat încălcările repetate ale regulamentelor proprii. Avocatul Dan Năstruţ a spus că, în perioada imediat următoare, dacă CNA nu se sesizează, va face un demers scris. El mai spune că, din cauza declaraţiilor de la postul OTV, Romaniţa Iovan are probleme fizice. Vineri ea a suferit o intervenţie chirurgicală, după diagnosticarea cu sarcină oprită în evoluţie. sursa: Realitatea TVDeci Romanita Iovan a confirmat astazi ca a pierdut sarcina, am vazut niste interviuri pe la televizor. Acum au zis ca vor lupta in justitie pe unde pot.Astia de mai sus, vedeti ca a murit un om, nu exagerati cu gluma.
Saber_Trail Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ce conteaza cum statea hotul, sau unde a tras Iovan?Conteaza ca hotul se afla pe proprietatea lui, si nu a fost invitat de nimeni acolo !!!!In SUA sau in orice tara civilizata din Europa cazul ar fi fost simplu: incalcarea proprietatii private !!! Numai la noi se face atata tam tam! Cei care ziceti ca trebuia sa traga in picior nu in cap, incercati sa trageti cu o arma in conditii de stres, si vedeti ce nimeriti ca nu e ca la counter!
wine Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 La noi sunt cazuri (foarte multe) in care e legitima aparare si astia te baga la parnaie ca n-au pe cine sa bage(le e lene sa caute mai adanc
The Wolf Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Parerea mea este ca hotul nu avea ce sa caute in casa aia la ora aia. Degeaba spuneti voi acuma ca de ce la impuscat dar si voi procedati la fel pentru a apara familia si averea.eu spun ca a facut ce trebuie. Si eu as fi facut la fel mai ales ca ma gandeam ca poate sa revina altadata cand stia sigur ca este singura in casa sau cand nu este nimeni. Asa macar sa facut liniste si va spun eu ca nu se va mai apropia nimeni de casa aia.