Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

The0d0r

Limbaj neadecvat.

Recommended Posts

Numele meu in joc: The0d0r

Il reclam pe: sENNNtRy

Poza: http://imageshack.us/photo/my-images/577/jetf.png/ (imi spune j3t)

http://imageshack.us/photo/my-images/21/butzm.png/ (m-ai omorat but)--- nu inteleg, se oftica ca suntem rivali sau ce?

Descriere: Are un limbaj neadecvat pentru ca l-am omorat. (motivul meu de ai il omori : suntem RIVALI)

Imi pare foarte rau ca ma bag, stiu ca o sa iau warn-up, dar asta e. Mai baieti, voi chiar intreceti orice masura in privinta nesimtirii, ce ti-a facut asa rau ca ti-a zis ca "te-a omorat but" si dupa ce-l stresai ca poate-poate mai iti zice ceva cu faze gen, "zise ala care injura" ti-a mai zis un mic "j3t"... Nu inteleg de ce aveti voie sa jucati pe acest server, chiar ar trebui sa nu vi se dea voie sa mai jucati cand voua va zice unu mergi mai incolo but si voi hop pe forum, ca deeh poate-poate ia ala warn si poate mai are inca 2 warn-uri si ia ban 7zile. :crazy: In al doilea rand nu inteleg cum ai putea tu vreodata "sati i-ei Cambrige-ul (a se intelege ca am scris la misto asa), cand tu nu sti omule cand se foloseste "iau / i-au", cam atat am avut de zis, imi accept warn/suspend/ban permanent, va doresc o zi buna, cine are ceva sa-mi zica sa o faceti prin PM nu aici pentru a nu lua si voi warn. :tiphat:

aNNNdy iti multumesc foarte mult, nu pentru ca m-ai ajutat ci pentru ca neai aratat adevarata fata a unor copi, gen "vanatori" nu au ce face se plictisesc si fac si ei un amarat de "post"

Eu unul nici nu am vrut sa vorbesc cu el, dar ma tot zapacea pe /w, o sa observati in poze ca la un moment da, el imi zicea mie ca poate sa faca AK47 si eu nu pot, credeti ca ma intreseaza ? El tot contiunua sa ma streseze pe /w si atunci iam zis "j3" la nervi.

Si la faza cu "mai omorat but", ma plimbam prin LS si faceam mats si aveam putin HP, trebuia sa ma duc sa-l fac, iar de o data vine theodor si da cu masina peste mine si mor, m-am ofticat si iam zis pe /w "mai omorat but" nu ca mas oftica eu ca ma omorat el pe mine si ca suntem rivali, stiu ca suntem rivali si trebuie sa ne omoram. dar tu dai cu masina peste om.

Va rog frumos, NO WARN aNNNdy.

Annndy, te rog nu te mai baga. Treaba cu Campbridge-ul este adevarata, greseala mea pentru scrisul incorect (oboseala- 8 ore de liceu + cercul de astronomie (2 ore) .Daca nu stii nu iti mai da cu parerea te rog, fiecare om are greseli.. ma rog..”you think you*re perfect, but you*re heart says something different”.

In al doilea rand, eu am facut aceasta plangere nu pentru ca sunt ”nesimtit” cum spun unii fara a ma cunoaste ci pentru ca tot dau de persoane de acest caracter ca si sennntry si ma cam satur de ele.

In al treilea rand, senntry a spus ca anndy arata adevarata fata a unor copi , gen ”vanatori” care nu au ce face se plictisesc si fac si ei un amarat de post. Asta nu intelegi eu la unii oameni (unii stiu ce este aceea realitate, unii nu stiu). Trezestete la realitate! In acest joc traim doar intr-un univers virtual, nothing in it is real men!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...