Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cheto1

o mica problema

Recommended Posts

nu are nimic .degaba ..poti face si 100 de adrese de e-mail , asteptam sa ii se faca mila unui admin sa ne activeze conturile , pana atunci ... keep on trolling on the forum :))

Link to comment
Share on other sites

hai adminii va facem galerie ?:) poate asa va apucati si voi de treaba, de 3-4 saptamani stau pe forum si va citesc toate aiureliile, comunitatea asta functioneaza ca un sistem comunist :), daca cel din capul piramidei nu da acordul nu putem face parte din ea, ceva ciudat si mai ales pt tara noastra :). o alta idee ar fii cu cat asteptati mai mult sa activati conturi cu atat se strang mai multe si nu o sa mai aveti cum asa ca apucati-va de treaba trantori mici ce sunteti voi. :)

Link to comment
Share on other sites

e chiar nesimtire daka stiati k activati conturile o data la 2 luni dc ati mai facut sa le activati voi eu nam vaz pe nici un sv,... voi ziceti asteptati ... sa va vina mail... pai astept 2 luni imi fac cont de 1 sapt si abea peste 3 ani ma joc ?

Link to comment
Share on other sites

Au facut manual pentru ca sa nu aiba fiecare cate 1000 de cont`uri si sa joace toti cu 1000 de cont`uri odata!Dar daca erau baieti faceau un script sa nu se poata intra cu mai mult de 1 2 cont`uri odata si apoi faceati sistem automat de activare a cont`urilor cum a fost si inainte,dar nah,aia nu se poate ca nu e timp,cealalta nu se poate ca avem prea ocupat timpul,dar se baga in functii de care nu se pot ocupa!Nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai inteleg!Sper ca poate lumea se baga pana la urma pe treaba si o sa activeze conturile odata cand o sa vada ca e prea mult scandal pe aici si tipa prea multi!

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...