Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cyberul

[Rezolvat]Spawn kill- kvL

Recommended Posts

Numele meu în joc: Cybeerul

Numele EXACT celui pe care îl reclam: kvL

Screenshot-uri: Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

Link 5

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): A venit pur si simplu in spawn Mafia si m.a omorat si pe mine si pe Dill3r.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Maryus, Perpripiu, Andreea, BAdu.

Martori:- Dill3r

Link to comment
Share on other sites

Pur si simplu zici ? Am venit asa de nebun sa te omor pe tine in spawn ca eu joc samp de 2 zile nu?

Nu crezi ca e cam ciudat ca tu esti primul care imi face post dupa o perioada de peste un? Ma rog nu aide unde sa stii asta ...

Asadar , povestea sta defapt cam asa , veneam de la deliver in HQ mafia sa iau hp , iar tu ai venit la mine sa imi ceri socoteala ce caut acolo , atacandu-ma . In HQ te-am omorat prima data unde din cate stiu eu nu e safe-zone (logica ar fi ca nu acolo te spawneaza) . Am iesit afara si vrand sa plec m-ai dat jos de pe motocicleta , iar ca sa fii sigur ca nu o sa plec prea devreme ai oprit motorul si la fiecare incercare a mea de a-l porni tot ma dadeai jos (asta e cam bug-abuse) => . Am cedat la un moment dat , cand ai inceput sa ma ataci cu fight-styleul eu ripostand prin a te omori => http://img209.imageshack.us/img209/5554/samp068ou.png. Apoi a aparut si Dill3r care si el m-a atacat dar cu deagle , aceasi soarta avand si el => .

Nu stiu de ce dar parca miroase a vanatoare .

Edit : Se vede din prima ta poza ca am luat hp , iar cand am vrut sa plec ( cat mai repede cu putinta cum zici tu :) ) nu m-ai lasat oprindu-mi motorul tot odata si provocandu-ma .

Link to comment
Share on other sites

Bineinteles ca fiecare vede partea lui... dar totusi cu ce drept vi tu la noi in spawn si ma si omori doar pentru simplul fapt ca te.am intrebat ce cauti acolo ? In plus daca ai fi venit dupa HP cum spui tu nu ai mai fi stat sa imi dai mie socoteala si sa ma omori. M.ai fi lasat in pace sa imi vad eu de treburile mele si ai fi plecat cat de repede cu putinta. O fi tu player vechi si cu experienta dar presupun ca adminii vor fi cinstiti si vor lua hotararea cea mai buna pentru aceasta situatie.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...