Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dey09

Activare Cont

Recommended Posts

Posted

Salut acum 2 zile am primit al 2 lea email cu cele 48 de ore si nici astazi nu am primit nici un al 3 lea email am verificat si in spam si in inbox :) daca se poate rezolva..va multumesc :D :D ;;)

Posted

Salut acum 2 zile am primit al 2 lea email cu cele 48 de ore si nici astazi nu am primit nici un al 3 lea email am verificat si in spam si in inbox :) daca se poate rezolva..va multumesc :D :D ;;)

Pm -Ija- sau Oddyzeus si se rezolva:d

Posted

Am dat si uite ce`a iesit....

Cu ce am eu pana acum ca acces nu pot sa deblochez.

In cel mai scrut timp promit sa rezolva problema.

Am trimis si lui Ody de cateva zile....si nimic....

Posted

Buna ziua ! :)

Acum 2 zile am primit cel de al doilea mail si din pacate nu am primit pana acum pe cel de al 3-lea. Va rog sa ma ajutati, daca se poate face ceva in aceasta privinta.

Cu stim?, TrN.

Posted

Am deja veo 3 saptamani....dar nici o activare....contul este mitza2006....va rog frumos sa mi-l activati....mersi anticipat...salut :->

ai mai deschis un topic pe tema asta,daca te uitai in topicul de mai jos gaseai si rsp-ul.Folositi mai des functia search sunt n topicuri pe tema asta.

Pm ija sau oddyzeus ei sunt responsabili de activarea conturilor.

Posted

Buna...nu stiu sigur dak aici trebuia sa postez...mi-am facut un cont vineri..din cate tin minte si inca nu s-a ...se rezolva sau tre sa fac altul?

Posted

ba se activeaza conturi, trebuie doar sa ai sau sa iti faci adresa de gmail, se trimit, merge mai bine si mai repede daca e de mail astepti mult, daca ai adresa de gmail si ai facut totul in regula trebuie sa dai de un moderator si sa ii reamintesti cum ca ai postat si asa...eu mi-am facut cont acu o luna, poate mai putin si nu am asteptat nici 24 de ore, am de ija pe chat si l-am rugat sa se ocupe... vezii tu ce si cum...

Posted

Buna rog moderatorilor sa mi se activeze un cont de mu care l-am facut acum 3 zile si nici acuma nu merge...imi da cont invalid.Numele contului este:romulus, iar adresa de email denis_denisx5@yahoo.com.Va multumesc sper ca in cel mai scurt timp sa-mi rezolvati problema mea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...