Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dey09

Activare Cont

Recommended Posts

Posted

Inainte de toate vreau sa spun ca am citit ce a spus IceMan legat de deschiderea topicurilor cu si despre activarea conturilor.

Ideea este ca pe undeva scria ca s-a marit timpul de asteptare de la 12 la 48 de ore din cauza ca nu era timp, dar eu astept de aproximativ 180 de ore, sa fim realisti cat de mare este cererea, ca 3 oameni sa nu poata sa le activeze (sau dupa caz sa le respinga), daca s-ar ocupa macar 30 de minute pe zi.

Eu zic ca este nepasare.

Tu, IceMan spui ca faceti asta gratis, dar nu cred ca va obliga nimeni, puteti lasa locul altora, care poate au mai mult timp sau bunavointa.

Posted

salut, am facut un cont duminica si a zis ca trebuie sa astept maxim 48 de ore pt activare, au trecut deja 3 zile si ceva si tot nu este activat... ce trebuie sa fac ? :|

numele contului este tswra

Posted

Bai frate, de peste 1 sapt astept activare pe cont, intre timp, am crezut ca nu am facut ceva bine, am facut si alt cont, numele sunt boomlevi si flevi, ce e problema? zice max 48 de ore... max 48 de ore incepand cu ce?

Posted

Exista cineva care poate debloca un cont blocat la cerere ???

A fost perioada aceea cand nu se mai putea schimba parola contului,atunci mi`am blocat contu pentru ca imi stia cineva parola! Problema cu schimbarea parolei s`a rezolvat, insa contul inca este blocat!

Nume cont : mazas

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...