Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dey09

Activare Cont

Recommended Posts

Posted

Bine spus Konvict.

Eu incerc sa mai activez unele conturi dar doar dupa ce verific si razverific tot ce tine de acel cont.

Cine are unul mai bine nici sa nu ceara, risca sa ramana fara toate :) chair si dupa ce activez un cont il mai am in evidenta si vad cine si de ce se conecteaza.

Posted

am facut cont si lama ctivat desi inca nu il pot folosi stiu ca in maxim 48 de ore dar se poate face cv va rog nu cont dafin

Posted

frate inteleg dar astazi se fac 2 zile de cant am facut contu cu numele dafin nush ce sa zic da eu am jucat si inainte aveam numele Shreddere

Posted

ija4ok eu inteleg frate eu am facut cont am mai lasat topic cont cu numele dafin am primit si comfirmare ca in max 48 de ore astazi se fac 2 zile de cand am creat contu am jucat si db trecuta cu numele Shreddere de mia intrat 1 tovarasi si mi la banat ca nush ce a facut ma rog dar cont dafin e creat de 2 zile va rog eu mult sa se faca cv nu vreau sa fiu insistent daca nu se poate asta e e duar 1 joc dar na acuma va inteleg si voi admini ca nu va este usor ca mai aveti si alte probleme inafara de conturi dar va rog daca se poate cv nume cont: dafin multumesc pt intelegere

Posted

Salutare, astept de o saptamana sau mai mult activarea unui cont si anume tonellll

Imi pare rau daca deranjez ,dar daca se poate face ceva as fi recunoscator :)

Posted

Stiu ca am deja unul ,dar acesta era pentru un prieten eu am dat al 2-lea rr de curand si voiam sa-l ajut si pe el sa creasca.

Daca nu se poate face nimic nu e nici o problema.

Posted

Nu va suparati o mica intrebare .... este atins capul de playeri in acest moment sau dc nu imi pot activat contul... nu prea inteleg eui mi-am facut un cont dar din pacate nu pot sa intru ... un mesaj in care spun invalid account... cum joc ... mici indrumari sau raspunsuri daca se poate... multumesc anticipat!

Posted

salut, am facut si eu un cont pe data de

11 Oct 2012 si inca astept activarea contului.

Nume-Cont: knives.se poate face ceva?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...